Rosenvængets Sideallé 5, 3. th., 2100 København Ø

Kontant
3.095.000
Udbetaling
00
Ejerudgift/md.
16.064
Kvadratmeter
149
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
1885 / 2017

Nyistandsat, klassisk andelslejlighed med fem værelser, altan og elevator på indre Østerbro

Kvarteret
Lejligheden er beliggende i det klassiske og eksklusive Rosenvænget-kvarter på indre Østerbro, der blev anlagt for 150 år siden. Kvarteret er eftertragtet på grund sin afslappede charme og rolige beliggenhed, men I finder også det moderne, livlige og grønne byliv lige om hjørnet. Her ligger alle caféerne, restauranterne og specialforretningerne og byder sig til. Udover det sunde og sjove, har I også korte afstande til skoler, institutioner og togstationer; i 2019 kommer der en metrostation ved Trianglen. Søerne ligger et par hundrede meter fra ejendommen, det smukke Østre Anlæg og Fælledparken er også tæt på, og hvis I skal til Svanemøllen Strand, tager cykelturen ikke mange minutter.

Ejendommen
Ejendommen er oprindeligt opført i 1885 i dansk historicistisk stilart, som er kendetegnet ved stor detaljerigdom og inspiration fra tidligere tiders arkitektur, hvor man ikke var bange for de dekorative elementer i byggestilen. Renoveringen er sket fuldt ud med respekt for disse oprindelige og charmerende særpræg. Ejendommen består af forhus og baghus.

Lejligheden
Indretningen er moderne og funktionel med minimal spildplads. Det opdager I, lige så snart I kommer op ad den renoverede trappeopgang eller via elevatoren og træder ind i lejlighedens åbne køkkenalrum. I dette store rum er den oprindelige entré blevet inddraget, så der er skabt et interessant og elegant rum med en rundet endevæg og buet vinduesparti i den side, der vender mod vest, gården og eftermiddagssolen. Køkkenalrummet er speciallavet i samarbejde med Svane Køkkenet og fremstår stilrent, indbydende og med alle de faciliteter, man forventer af en nyistandsat lejlighed. Som en ekstra charmerende detalje er der placeret en dekorativ roset i loftet.

Fra køkkenet er der gennem dobbelte fløjdøre adgang til den lyse stue med to vinduespartier i traditionel dannebrogsstil. Her er markante paneler, lyse vægge og lyse lofter, hvilket I også finder i boligens øvrige rum. Stuen har direkte forbindelse til endnu en stue via fløjdøre. Der er yderligere to værelser, hvor det største har en dejlig altan, der vender mod eftermiddags- og aftensolen, så I kan sidde og nyde livet og udsigten over tagene i rolige omgivelser midt i byen. Det store badeværelse er beklædt med beige, keramiske marmorfliser på væggene. Her er gulvvarme, og armaturerne er i stilrent krom, der matcher det hvide møblement, så også badeværelset fremstår tidløst og designmæssigt lækkert - akkurat som resten af lejligheden.

Book en fremvisning af Rosenvængets Sideallé 5, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch