Rosenvængets Sideallé 5, 5., 2100 København Ø

Kontant
3.695.000
Udbetaling
00
Ejerudgift/md.
19.178
Kvadratmeter
145
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1885 / 2017

Nyistandsat ANDELSLEJLIGHED med egen tagterrasse på indre Østerbro

Kvarteret
Lejligheden er beliggende i det klassiske og eksklusive Rosenvænget-kvarter på indre Østerbro, der blev anlagt for 150 år siden. Kvarteret er eftertragtet på grund sin afslappede charme og rolige beliggenhed, men I finder også det moderne, livlige og grønne byliv lige om hjørnet. Her ligger alle caféerne, restauranterne og specialforretningerne og byder sig til. Udover det sunde og sjove, har I også korte afstande til skoler, institutioner og togstationer; i 2019 kommer der en metrostation ved Trianglen. Søerne ligger et par hundrede meter fra ejendommen, det smukke Østre Anlæg og Fælledparken er også tæt på, og hvis I skal til Svanemøllen Strand, tager cykelturen ikke mange minutter.

Ejendommen
Ejendommen er oprindeligt opført i 1885 i dansk historicistisk stilart, som er kendetegnet ved stor detaljerigdom og inspiration fra tidligere tiders arkitektur, hvor man ikke var bange for de dekorative elementer i byggestilen. Renoveringen er sket fuldt ud med respekt for disse oprindelige og charmerende særpræg. Ejendommen består af forhus og baghus, og der er elevator i ejendommen til 4. sal.

Andelslejligheden
Indretningen er moderne, funktionel og uden spildplads. Fra hoveddøren kommer man direkte ind i lejlighedens store køkkenalrum, der er lagt sammen med stuen, så det fremstår som et kæmpestort og meget åbent rum. Køkkenet er speciallavet i samarbejde med Svane Køkkenet og har alle de faciliteter, man forventer af en nyistandsat lejlighed. Der kommer lys gennem rummet fra både det vestlige vindue, der vender mod gården, og fra de to vinduespartier i stuen.

Fra gangarealet, der starter mellem stuen og køkkenet, er der adgang til tre værelser, hvor det ene har vindue mod vest og de to øvrige mod øst. Badeværelset ligger godt placeret mellem de tre værelser. Det er beklædt med beige, keramiske marmorfliser på væggene. Her er gulvvarme, og armaturerne er i stilrent krom, der matcher det hvide møblement, så også badeværelset fremstår tidløst og designmæssigt lækkert – akkurat som resten af lejligheden.

For enden af gangen er der en trappe, som fører op til jeres helt egen, private tagterrasse. Her får I knap 35 m2 udeareal med udsigt over København så langt øjet rækker og mulighed for at være jer selv eller blive populære blandt venner og familie, når I inviterer til komsammen på en lun sommeraften højt i det fri, midt i byen.

Book en fremvisning af Rosenvængets Sideallé 5, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch