Margretheholmsvej 62, 7. th., 1432 København K

Kontant
5.300.000
Udbetaling
265.000
Ejerudgift/md.
2.323
Varme/md.
493
Kvadratmeter
74
Værelser
2
Energimærke
A2015
Byggeår
2014

Udsigt's Penthouse med tagterrasse på over 15 m2

Kvarteret
Unik beliggenhed på skønne Margretheholm på Refshaleøen lige ved den idylliske Lynetten Havn. Her er minimal trafik, store grønne arealer og masser af vand med kanalerne og det åbent hav. Med den nye cykelbro er du blot 10 minutter på cykel til Kongens Nytorv. Amager Bakken (skiløb) åbner til efteråret. Amager Strandpark er lige om hjørnet og det samme er historiske Christianshavn. 9A kører hver 7 min til byen, der også kan nås med havnebussen. Kvarteret er under rivende udvikling og Noma 2.0 er lige åbnet. Den nye restaurant ligger i et 80 meter langt Søminedepot fra 1921, der er blevet grundigt og nænsomt restaureret. Så hvem ved… hvad bliver det næste der åbner i området ?

Ejendommen
Ejendommen med elevator er opført i 2014 og stod klar til indflytning i 2015. Den er tegnet af arkitekterne fra Vandkunsten. I selve lejligheden er der ventilationsanlæg der renser og stabiliserer luftfugtigheden til gavn for indeklimaet. Solceller leverer strøm til fællesarealer og begrænser driftsudgifter. Ejerforeningen består af 6 blokke og er døbt "Udsigten". P-pladser i stueplan (tilkøb) ellers gratis P-pladser på vejen. Mulighed for leje af fælleslokale med plads til 30-40 personer (leje) og legeplads. Fibernet er indlagt til internet/TV. Internet/TV er individuelt. Udlejning er tilladt, forældrekøb er tilladt og husdyr skal registreres.

Lejligheden
Lejligheden ligger på toppen af ejendommen og har udsigt til alle verdenshjørner. Efter en tur i elevatoren ankommer du til en god entré med skabe. Stort lækkert badeværelse med gulvvarme, flotte klinker og væghængt toilet. Der er separat brus og vaskemaskine & tørretumbler. Skønt køkken holdt i hvidt med en fin træbordplade og alt i hårde hvidevare. Dejligt soveværelse med masser lys og luft. Der er plads til både sengen og tøj og du vågner op med udsigt fra det store vindue fra gulv til loft. Fra køkkenet og soveværelset er der en fantastisk udsigt ud over Lynetten Havn og havet. Stor stue med skønt spiseafsnit med plads til 8 personer uden problemer, derudover en hyggelig sofagruppe. Fra både spisebordet og stuen er der fri udsigt til Københavns tage med Marmorkirken i centrum. Direkte udgang til stor tagterrasse på over 15 m2 med god plads til grillen og havemøbler. Det er virkelig en terrasse med klasse og stil.

Her er lejligheden til den kræsne køber der ikke vil gå på kompromis med udsigt og kvalitet.

Book en fremvisning af Margretheholmsvej 62, 7. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.