Løvstræde 10, 1. th., 1152 København K

Kontant
2.695.000
Udbetaling
135.000
Ejerudgift/md.
880
Varme/md.
200
Kvadratmeter
40
Værelser
1
Energimærke
D
Byggeår
1906

Lille lækker lejlighed med erhvervsstatus

Kvarteret
Lejligheden er fredeligt beliggende i hjertet af det gamle København - mellem Købmagergade og Gråbrødre Torv - tæt på Helligåndskirken. Området omkring Gråbrødre Torv, bærer præg af smukke gamle ejendomme, og er absolut en af Københavns suverænt bedste beliggenheder midt i City! I kort gåafstand fra lejligheden, kan du som køber, nyde det charmerende liv omkring Torvet, nogen af Københavns bedste restauranter og cafeer, Strøget, specialforretninger og alt det byen ellers har at tilbyde. Man har fornemmelsen af at være i centrum af København, men på en hyggelig afstressende måde.

Ejendommen
Opført i 1906, og er særdeles charmerende. Ejendommen er meget velholdt og har ligesom lejligheden gennemgået en større renovering. Bemærk de lave fællesudgifter til ejerforeningen, der afspejler en veldrevet ejerforening. Der er minimal trafik i ejendommen, idet der kun er yderligere to lejligheder i opgangen. Det hyggelige gårdmiljø er fransk inspireret.

Erhverslejligheden
Lille lækker lejlighed med erhvervsstatus. Stor entre/gang, hvor man kan lave et lille te-køkken endvidere et stort flot rum med massive trægulve og fyldningsdøre, paneler, nyere el og samt et stort flot badeværelse i blå granit med stor bruseniche, væghængttoilet og væg til væg spejl samt indbygnings spot i loftet. Virkelig en lille perle, til dem som har brug for lidt ekstra plads, når man er i København.

NB: Bemærk at der pt. ikke er lavet Te-køkken i gangen, som der står på plantegningen.

Book en fremvisning af Løvstræde 10, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.