Frydendalsvej 3, 2., 1809 Frederiksberg C

Kvadratmeter
234
Værelser
5
Energimærke
B
Byggeår
1887

Unik lejlighed i 2 plan med egen tagterrasse og p-plads i gården på attraktiv Frederiksberg adresse

Kvarteret
Frydendalsvej er en rolig og eftertragtet villavej i det bedste kvarter på Frederiksberg, hvor vejens villaer er opført i slutningen af 1800-tallet. Rundt om hjørnet ligger Frederiksberg Allé, der går op til Frederiksberg Have. Tæt på har I også Søndermarken. Kvarteret har således masser af grønne områder til gåture, løbeture og afslapning. Få minutters gåtur giver jer adgang til to teatre: Aveny Teater og Betty Nansen. Kvarteret byder også på et væld af hyggelige og spændende spisesteder.

Ejendommen
Boligen ligger i en skøn herskabsvilla af den solide og imponerende slags, hvor alle gerne vil bo. Den indeholder nu tre selvstændige liebhaverboliger, der er ved at blive bygget fuldstændigt om. Taget på ejendommen er naturskiffer, og det er lagt på for fem år siden. Der er p-plads til en bil for hver bolig på matriklen. Desuden er der er en mindre, fælles have foran huset.

Lejligheden
Lejligheden ligger øverst i villaen på 2. sal og 3. sal. Der er plads til familien med børn eller til dem, som bare ønsker meget plads at boltre sig på. Det store sammenhængende område bestående af stue, spisestue og køkken, er helt sikkert lejlighedens bedste rum og med smuk udsigt udover Frederiksberg. I master-bedroom, er der direkte forbindelse til det fritstående badekar til badeværelset og skaber hermed den frække internationale stil, som sjældent ses i Danmark. Det andet badeværelse ligger tæt på indgangen. Som om dette ikke var nok til en perfekt bolig, så har lejligheden også en tredjesal, der består af ét kæmpestort rum med synlige bjælker og udgang til stor solrig tagterrasse, der ligger i hjørnet af villaen med udsigt i retning mod Frederiksberg Allé. Man kunne være fristet til at kalde denne lejlighed for en dansk version af en new yorker-lejlighed, men den slags klichéer vil vi ikke forfalde til.

Book en fremvisning af Frydendalsvej 3, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch