Kronprinsessegade 14B, st., 1306 København K

Kontant
9.850.000
Udbetaling
495.000
Ejerudgift/md.
8.208
Varme/md.
2.737
Kvadratmeter
248
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1805

Liebhaverlejlighed i 2 plan på i alt 248 kvm. BBR i international klasse på byens bedste adresse

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter - omendt det mest eksklusive område i København, lige overfor byens oase, Kongens Have. Kvarteret byder på hyggelige caféer og små spændende specialforretninger. Der er kun få minutters gang til både Strøget og Kongens Nytorv. Efter branden i 1795 anlagdes Kronprinsessegade efter ønske fra kronprinsen, den senere kong Frederik VI (1768-1839)

Ejendomme
Charmerende og velholdt hovedjendom der er opført i 1805. Ejendommen har gennemgået en stor ombygning og renovering og fremstår med pæn facade og tegltag mv. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, kælderrum og hyggelig brostensbelagt fællesgård. Egen indgang til boligen direkrte fra gården.

Lejligheden
Har netop gennemgået en stor renovering og ombygning i 2015, og alt fremstår nu i flot- og indflytningsklar stand. Lejligheden er i 2 plan og det nederste plan ligger i samme niveau og direkte ud til den hyggelige fællesgård. I det smukke trappeparti, som forbinder de to etager med hinanden, er der lavet dobbelt lofthøjde, som skaber et fantastisk lys og god stemning med wauw-effekt, fra det øjeblik man træder ind fra gården. I underetagen er der efterfølgende lavet køkken, bryggers samt 2 rum plus et stort badeværelse. Ligeledes er der bad og toilet i lejlighedens øverste plan og 2 soveværelser. Alt i alt en super flot og veldisponeret lejlighed på bedste og stille beliggenhed inde i gården, lige ved Kongens Have. Lejlighedens underetage på 136 kvm. har status som erhverv og dermed ikke godkendt til beboelse/overnatning. Der 112 kvm. bolig på øverste plan og dermed i alt 248 kvm. BBR.

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 14B, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch