Kronprinsessegade 14B, st., 1306 København K

Kontant
10.500.000
Udbetaling
525.000
Ejerudgift/md.
7.500
Varme/md.
2.737
Kvadratmeter
248
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1805

Liebhaverlejlighed i 2 plan på i alt 248 kvm. BBR i international klasse på byens bedste adresse og med brugsret til egen gårdterrasse

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter - omendt det mest eksklusive område i København, lige overfor byens oase, Kongens Have. Kvarteret byder på hyggelige caféer og små spændende specialforretninger. Der er kun få minutters gang til både Strøget og Kongens Nytorv. Efter branden i 1795 anlagdes Kronprinsessegade efter ønske fra kronprinsen, den senere kong Frederik VI (1768-1839)

Ejendomme
Charmerende og velholdt hovedjendom der er opført i 1805. Ejendommen har netop gennemgået en stor ombygning og renovering og fremstår med pæn facade og tegltag mv. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, kælderrum og hyggelig brostensbelagt fællesgård. Egen indgang til boligen direkrte fra gården.

Lejligheden
Har netop gennemgået en stor renovering og ombygning i 2015, og alt fremstår nu i flot- og indflytningsklar stand. Lejligheden er i 2 plan og med direkte udgang til hyggelig gårdterrasse. I det smukke trappeparti, som forbinder de to etager med hinanden, er der lavet dobbelt lofthøjde, som skaber et fantastisk lys og god stemning med wauw-effekt, fra det øjeblik man træder ind fra gårdhaven. I underetagen er der efterfølgende lavet køkken, bryggers samt 2 rum plus et stort badeværelse. Ligeledes er der bad og toilet i lejlighedens øverste plan og 2 soveværelser. Alt i alt en super flot og veldisponeret lejlighed på bedste og stille beliggenhed inde i gården, lige ved Kongens Have. Lejlighedens underetage på 136 kvm. har status som erhverv og dermed ikke godkendt til beboelse/overnatning. Der 112 kvm. bolig på øverste plan og dermed i alt 248 kvm. BBR plus brugsret til gårdterrassen.

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 14B, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch