Læderstræde 17, 1., 1201 København K

Kontant
4.500.000
Udbetaling
225.000
Ejerudgift/md.
3.135
Varme/md.
833
Kvadratmeter
96
Værelser
3
Energimærke
F
Byggeår
1796

Lækker, attraktiv og indflytningsklar lejlighed i city

Kvarteret
Lejligheden ligger lige i smørhullet af city i Læderstræde, der er den gågade, der går parallelt med Strøget. Kvarteret byder på den ene hyggelige café og specialforretning efter den anden. Der er livligt og afslappende på én gang. Lige sådan et kvarter, som falder i mange bymenneskers smag. Alle byens faciliteter og fristelser er så tæt på, at de kan nås på gåben, uanset om det drejer sig om shopping, kunst eller spisesteder. Når du skal andre steder hen, er der ganske kort til Metro, tog og bus. Du vil føle dig privilegeret her i kvarteret. Og dine venner vil elske at komme på besøg.

Ejendommen
Lejligheden er placeret i en lille, hyggelig og veldrevet ejendom, der er i pæn stand. Der er ikke udsigt til store investeringer i bygning eller tag. Dermed er lejligheden en sikker investering, også på længere sigt hvis den erhverves som forældrekøb.

Lejligheden
Lejligheden er meget attraktiv, og giver mulighed for at lave en stilsikker indretning. Den rummer to soveværelser, stue og badeværelse med vaskemaskine. Desuden et køkken med spiseplads og forbindelse til stuen. Lejligheden er dermed en oplagt bolig til enten et par eller som delelejlighed, hvor to personer kan have hvert sit værelse. Vægge og lofter er malet i lyse, smagfulde farver. Ikke udelukkende den sikre hvide, men sine steder i en tonet grå nuance. På gulvet i stuen og værelser er der klassiske, velholdte planker i træ. I stuen og det ene værelse er der høje, hvidmalede træpaneler, der giver rummene et klassisk, elegant præg. I det ene værelse er der en helt original detalje: en indbygget seng, hvor man kan trække gardinerne for til sin soveplads. Det giver fornemmelsen af privat hygge en ekstra fin dimension.

Lejligheden er på alle niveauer en perle for dem, der vil bo centralt i København i en bolig, der er klar til indflytning.

Book en fremvisning af Læderstræde 17, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch