Stormgade 10A, 2., 1470 København K

Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Ejerudgift/md.
9.205
Varme/md.
916
Kvadratmeter
149
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1650

Et bondehus på toppen af Holsteins Palæ Uden Bopælspligt

Kvarteret
Stormgade er centralt beliggende i centrum af det gamle København mellem Tivoli og Christiansborg Slot. Ejendommene ligger overfor Nationalmuseet med den velkendte, grå søjlegang i hele gadens længde. Der er få minutters gang til alt det bedste som København byder på - hyggelige cafeér, gode restauranter, Tivoli ved Rådhuspladsen, sølivet ved kanalerne og med den nye Metro ved Gammel Strand her i 2019, så er alt andet endnu tættere på. Det bliver ikke mere centralt.

Ejendommen
Holsteins Palæs historie kan føres helt tilbage til 1687, hvor hofmarskal von Lützow bebyggede grunden. Holsteins Palæ er renoveret i tæt samarbejde med Kulturstyrelsen og med en helt særlig respekt for de eksisterende rammer, arkitektoniske udsmykninger og unikke bygningselementer - alt med et samlet ønske om at ejendommens historiske og arkitektoniske værdi bliver bevaret. Denne lejlighed ligger øverst i sidehuset i det smukke Palæ.

Lejligheden
Efter at have parkeret sin bil eller cykel i den flotte i går kommer man op til lejligheden via den gamle og smukke istandsat trappeopgang. Øverst oppe og før man går ind i lejligheden, er der et repos, hvor man kan opbevare ting og sager.
Det første man møder i lejligheden er de smukke bjælker og sprossede vinduer, som minder mere om et hyggeligt bondehus, bare på toppen af byen. Der er nyt og lækkert istandsat badeværelse med stor brusekabine og vaskesøjle. Lejlighedens to store værelser ligger ud mod gården og har smukke sprossede vinduer. Der er ovenlys i alle rum. Til sidst det store køkken-alrum med brede plankegulve og et helt nyt håndmalet snedkerkøkken med marmor bordplade, som er perfekt til at skabe rammerne om en god aften eller bare det daglige liv. Denne lejlighed er perfekt til par med barn eller de to som skal dele eller bare dem som vil have meget plads Ovenover lejligheden ligger der et stort loft rum som også tilhører lejligheden med adgang via stige i entreen.

Book en fremvisning af Stormgade 10A, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.