Stormgade 12, 3., 1470 København K

Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Ejerudgift/md.
5.474
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
140
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1680

Uden bopælspligt - Privat tagterrasse

Kvarteret
Stormgade er centralt beliggende i centrum af det gamle København mellem Tivoli og Christiansborg Slot. Ejendommene ligger overfor Nationalmuseet med den velkendte, grå søjlegang i hele gadens længde. Der er få minutters gang til alt det bedste som København byder på - hyggelige cafeér, gode restauranter, Tivoli ved Rådhuspladsen, sølivet ved kanalerne og med den nye Metro ved Gammel Strand her i 2019, så er alt andet endnu tættere på. Det bliver ikke mere centralt.

Ejendommen
Hele Stormgade 10 og 12, har igennem de senesteår gennemgået en stor renovering og istandsættelse og alle lejlighederne i foreningen er solgt på projekt basis, så lejligheden og ejendommen fremstår i flot og indflytningsklar stand. Der er hyggelig brostensbelagt gård med et flot grønt træ og havemøbler. Der er 2 indgange, enten via Stormgade 12 eller via Løngangstræde 21, hvor der er port til cyklen mv. Der er også brugsret til kælderrum.

Lejligheden
Smart og spændende lejlighed i bedste materialer og med respekt for den gamle og historiske ejendom. Man kommer direkte ind i lejligheden og ved første møde her, er man allerede forelsket og kan mærke stemningen. Der sker noget specielt, når nyt møder gammelt og med de spændende rum og værelser samt skæve vinkler, så topper den store private tagterrasse det hele af, for med direkte udgang fra det store nye køkken/alrum, så bliver det ikke bedre. Lejligheden har derfor ikke været taget i brug før og venter kun på dig...

Book en fremvisning af Stormgade 12, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.