Stormgade 10, st., 1470 København K

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
11.614
Varme/md.
2.000
Kvadratmeter
239
Værelser
6
Energimærke
Fredet
Byggeår
1680

Mini Amalienborg, bare som lejlighed i Holsteins Palæ

Kvarteret
Stormgade er centralt beliggende i centrum af det gamle København mellem Tivoli og Christiansborg Slot. Ejendommene ligger overfor Nationalmuseet med den velkendte, grå søjlegang i hele gadens længde. Der er få minutters gang til alt det bedste som København byder på - hyggelige cafeér, gode restauranter, Tivoli ved Rådhuspladsen, sølivet ved kanalerne og med den nye Metro ved Gammel Strand her i 2019, så er alt andet endnu tættere på. Det bliver ikke mere centralt.

Ejendommen
Holsteins Palæs historie kan føres helt tilbage til 1687, hvor hofmarskal von Lützow bebyggede grunden. Holsteins Palæ er renoveret i tæt samarbejde med Kulturstyrelsen og med en helt særlig respekt for de eksisterende rammer, arkitektoniske udsmykninger og unikke bygningselementer - alt med et samlet ønske om at ejendommens historiske og arkitektoniske værdi bliver bevaret.

Lejligheden
Utrolig smuk og meget herskabelig lejlighed med flot egen hall, hvor man straks fornemmer den majestætiske atmosfære i lejligheden. Det er mange flotte værelser eller stuer og hele 3 nyistandsatte toiletter, hvoraf der også er brusebad i 2 af dem. Det håndlavet og smukke køkken har et stort rum for sig selv, så der er ingen undskyldning for ikke at invitere til middag eller bare have familien samlet lidt oftere end normalt. For alle som får lov til at opleve denne unikke lejlighed, har lyst til at komme tilbage. Alt fremstår nyt og ubrugt og man får derfor lov til at være den først beboer til at skabe og forme denne lejlighed. De smukke nye gulve, de flotte paneler og stuklofter samt masse andre af detaljer, som skal opleves. Som ekstra bonus, så har lejligheden også status Uden Bopælspligt

Book en fremvisning af Stormgade 10, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.