Sankt Annæ Plads 19B, Mezz., 1250 København K

Kontant
11.895.000
Udbetaling
595.000
Ejerudgift/md.
7.807
Varme/md.
1.643
Kvadratmeter
209
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1898

Luksuslejlighed med stor solrig terrasse på Skt. Annæ Plads

Kvarteret
Sankt Annæ Plads er vel dén mest attraktive beliggenhed, man kan få, dels med andre smukke og prægtige bygningsværker, men også med det nye Skuespilhus som genbo og Bredgade med alle gallerierne og auktionshusene som nabo - og så i midten ligger Store og Lille Strandstræde med bl.a. hyggelige cafeer og restauranter. Hele pladsen har netop gennemgået en omfattende renovering og ombygning og fremstår som een af københavns mest attraktive og smukke pladser. Under kvæsthusmolen er der anlagt p-kælder med plads til ca. 500 biler.

Ejendommen
Historisk og smuk hjørneejendom på Sankt Annæ Plads, der i de seneste år er blevet gennemrenoveret og indrettet til lejligheder. Ejendommen fremstår markant i røde mursten med udsmykninger og ornamenter, skifertag og kobbertårn, tidligere havde Statens Navigationsskole til huse i ejendommen. Der er elevator og grønt gård miljø.

Lejligheden
Super lækker lejlighed, som opdelt i 2 ejerlejligheder, men er blevet sammenlagt til en stor enhed, men kan nemt opdeles igen til 2 selvstændige lejligheder, hvis det ønskes. Der er ERHVERVS-status med ret til overnatning og er derfor velegnet til udlandsdanskere. Lejligheden er smukt indrettet med et eksklusivt materialevalg. Fra trappeopgangen med elevator træder du ind i rummelig entre med skabe og gæstebadeværelse. Den store flotte stue ligger med udsigt til Admiral Hotel. Fra stuen er der endvidere adgang til separat kontor/værelse samt lille trappe op til en god og brugbar hems. Master bedroom ligger bagerst i lejligheden og har eget walk-in closet samt eget badeværelse. Der er gulvvarme i begge badeværelser. Endvidere stort flot Uno Form køkken samt et ekstra stort værelse. Sælger har netop bygget en kæmpe stor terrasse, som ligger sydvendt ud mod gården. Terrassen er på ca. 18 kvm.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 19B, Mezz.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch