Stormgade 10C, 3., 1470 København K

Kontant
11.995.000
Udbetaling
600.000
Ejerudgift/md.
13.189
Varme/md.
2.000
Kvadratmeter
291
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1650

Penthouse på toppen af Holsteins Palæ Uden Bopælspligt

Kvarteret
Stormgade er centralt beliggende i centrum af det gamle København mellem Tivoli og Christiansborg Slot. Ejendommene ligger overfor Nationalmuseet med den velkendte, grå søjlegang i hele gadens længde. Der er få minutters gang til alt det bedste som København byder på - hyggelige cafeér, gode restauranter, Tivoli ved Rådhuspladsen, sølivet ved kanalerne og med den nye Metro ved Gammel Strand her i 2019, så er alt andet endnu tættere på. Det bliver ikke mere centralt.

Ejendommen
Holsteins Palæs historie kan føres helt tilbage til 1687, hvor hofmarskal von Lützow bebyggede grunden. Holsteins Palæ er renoveret i tæt samarbejde med Kulturstyrelsen og med en helt særlig respekt for de eksisterende rammer, arkitektoniske udsmykninger og unikke bygningselementer - alt med et samlet ønske om at ejendommens historiske og arkitektoniske værdi bliver bevaret.

Lejligheden
Spændende og kæmpe stor penthouse på toppen af palæet med masser af lys fra begge sider. Denne lejlighed er noget helt for sig selv, med en super og optimal rumfordeling, uden spildplads, spændende og kunstneriske kig ud af vinduerne samt smukke originale bjælker, som sætter sit helt eget og unikke præg på denne perle. Der er stort køkken/alrum i midten af lejligheden og værelser med eget bad i hver sin ende af lejligheden, så man kan enten være sammen i det smukke rum eller alene med masser af plads i værelserne. Alt er nyt og ubrugt og status er Uden Bopælspligt. Skal opleves, hvis man vil have noget helt unikt.

Book en fremvisning af Stormgade 10C, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.