Løngangsstræde 21, 5. tv., 1468 København K

Kontant
6.650.000
Udbetaling
335.000
Ejerudgift/md.
3.357
Varme/md.
1.041
Kvadratmeter
118
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1877

Uden bopælspligt - hyggelig penthouse med privat tagterrasse

Kvarteret
Området omkring Slotsholmen er omfattet af Københavns gamle historie. Tilbage i 1370 lå Københavns Slot som bindeled for hele København, Løngangstræde var dengang en af forbindelse vejene til slottet. I dag er slottet jo som husket brændt ned og afløst af Christiansborg. I dag er Løngangstræde en ensrettet stille og rolig gade, der føre ned til Frederiksholms Kanal, tæt på Rådhuspladsen, Gammel Torv, Glyptoteket, Hovedbanegården og Kongens Nytorv.

Ejendommen
Hele ejendommen har gennemgået totalrenovering fra kælder til tag og solgt ud som private lejligheder. Dette gælder faktisk alle ejendommene, som omkranser ejendommens fællegård. Her træder man ind i en præsentabel opgang, renoveret med respekt for ejendommens historie.

Lejligheden
Lejligheden er indrettet med et stort stue/køkkenalrum med fritstående spær, store brede plankegulve og flot mørkt egetræs køkken. De store termoruder giver et fantastisk lysindfald i hele rummet og den direkte udgang til tagterrassen, får rummet til at flyde ud i himlen. To gode soveværelser fordelt mellem et dejligt stort badeværelse, giver denne lejlighed en hel ideel planløsning.

Book en fremvisning af Løngangsstræde 21, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch