Toldbodgade 5, 2., 1253 København K

Kvadratmeter
137
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1725

Liebhaverlejlighed tæt ved byens bedste kulturattraktioner

Kvarteret
Denne smukke ejendom ligger på én af byens mest mondæne adresser mellem Nyhavn og Sankt Annæ Plads. Ejendommen befinder sig tæt ved mange af det gamle Københavns attraktioner som Amalienborg Slot, Amaliehaven og Det Kongelige Teater. Rundt om hjørnet ligger det festlige Nyhavn med restauranter og caféer. Den centrale placering i Københavns centrum gør det til en perfekt base for gode oplevelser. Det tager ti minutter at komme fra Københavns Lufthavn til Kongens Nytorv med metroen, og derfra er der blot få minutters gang til adressen.

Ejendommen
Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat. Den er opført i starten af 1700-tallet og fremstår med en smukt pudset facade. Der er nyere tag og vinduerne er istandsat. Ejendommen har bindingsværk og sprossede vinduer. Desuden er der er en lille, vidunderlig og fredet brostensbelagt gård med en dekorativ vandpumpe. Den er placeret som om den hilser på de besøgende, inden de går op til lejligheden. Ejerforeningen består af blot en enkelt opgang med i alt seks medlemmer. Ejendommen har fjernvarmeanlæg.

Lejligheden
Denne liebhaverlejlighed er stilfuld og charmerende i kraft af mange velbevarede detaljer fra en herskabelig fortid. Den indeholder blandt andet to smukke, højloftede stuer en suite, der vender ud mod Toldbodgade. De er adskilt af fyldningsdøre med udskæringer. Der er en sydvendt spisestue og en tilstødende stue en suite med høje paneler, indrammede vægge og sprossede vinduer. Fra spisestuen er der udsigt til en hyggelig gård belagt med brosten. Vinduerne mod gården er sydvendte. Og i den retning er der ingen direkte genboer. Til gengæld er der et dejligt lysindfald om dagen og privatlivsfred om aftenen. Køkkenet er stort og veludstyret. Det samme er badeværelset. Begge har indlagt gulvvarme. Denne lejlighed er perle, som bare står og venter på, at de rigtige beboere vælger at flytte ind.

Book en fremvisning af Toldbodgade 5, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch