Amerika Plads 10, st. + 1., 2100 København Ø

Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Ejerudgift/md.
9.372
Varme/md.
990
Kvadratmeter
206
Værelser
6
Energimærke
B
Byggeår
2007

Mini Townhouse i 2 plan med stor privat gårdterrasse på Østerbro

Kvarteret
Eksklusiv bydel med gåafstand til centrum. Den lille, eksklusive bydel drager fordel af nærheden til både Østerbro, Øresund og ikke mindst centrum af København, som er i gåafstand. Her bliver det nærmest hverdag at gå aftentur ved kastellet, langs krydstogtskibene på langelinie eller tage en afstikker langs butiksfacaderne i byen. Der er kun få hundrede meter til Østerport station og indkøbene klares lige udenfor hoveddøren eller hos Løgismose ved havnen eller Netto, ligesom Lagkagehuset og diverse caféer og restauranter skaber en hyggelig stemning i kvarteret.

Ejendommen
Amerika Hus er et hvidpudset, moderne og stilfuldt byggeri, der blev opført i 2007. Ejendommen er velholdt og fremtræder i en meget flot stand. I ejendommen finder du elevator, dørtelefon m. video, cykelparkering samt en p-plads i aflåst kælder (leje kr.1.000,- opr. md.). Der er desuden brugsret til en dejlig, solrig gårdhave med borde og bænke og til de små er der endvidere legeplads og mini fodboldbane. Sund og velfungerende ejerforening.

Lejligheden
Eksklusiv lejlighed i 2 plan i moderne byggeri. Her er der tale om en unik og stor familie-lejlighed, med både vestvendt altan og stor terrasse med direkte udgang fra lejlighedens hjerte og samlingspunkt, det store flotte køkken/alrum. Endvidere er der 2 flotte badeværelser fordelt med bruseniche i det ene og badekar i det andet. Her er der tale om en super god planløsning, som passer til den store familie med børn eller til dem som bare ønske et hjem, med meget plads og fx hjemmearbejdspladser. Lejligheden er også oplagt til af deles af flere unge mennesker. Lejligheden minder mest om et lille townhouse i 2 plan, med egen privat gårdterrasse og altan. Lejligheden er derfor super godt veldisponeret, uden spild plads og med mange indbyggede skabe og med de 2 badeværelser, et på hvert plan, så er lejligheden helt unik og en af de største i kvarteret.

Book en fremvisning af Amerika Plads 10, st. + 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.