Immortellevej 1, 2950 Vedbæk

Kontant
15.995.000
Udbetaling
800.000
Ejerudgift/md.
20.158
Varme/md.
1.500
Kvadratmeter
351
Værelser
8
Energimærke
A2010
Byggeår
2014

Colonial style i Vedbæk med adgang til fælles privat badebro

Vedbæk ligger med sine 3.000 indbyggere på den smukke Øresundskyst i et af landets mest attraktive områder for dem, der sætter pris på at være tæt på både det blå hav og de rekreative, grønne områder. Alligevel er der kun 25 km til Københavns Rådhusplads ad Strandvejen.

Den lyse villa, der på én gang fremstår minimalistiske og indbydende, ligger på en af de bedste sideveje i Vedbæk og er omkranset af en smagfuld stensætning mod vejen og af en elegant, stenbelagt indkørsel. Bag huset er der en matchende stensætning placeret mellem den store terrasse og haven. De mange store vinduespartier går helt ned til grundniveau, hvilket udefra tilfører ejendommen en ekstra æstetisk dimension. Og indenfor får man gavn af lysindfaldet.

Boligen indeholder tre etager, der hver især er gennemført praktisk, elegant og flot indrettet. Man oplever et selvfølgeligt, nærmest naturgivent, flow over indretningen af hele boligen. Stueetagen er en åben løsning med hall, en kæmpestor stue, der er delvist adskilt af en gaspejs, et alrum i direkte forbindelse med køkken. Der er flere udgange til terrassen. Der er også toilet og grovkøkken på etagen plus et garageanlæg med mørke klinker på gulvet, der må være en drøm for enhver cykel og bil at få lov til at overnatte i. Der er dog ikke indlagt gulvvarme i garagen. Det er der til gengæld i alle øvrige rum fra kælder til overetage.

På førstesalen er der masser af plads til forældre og børn. Først på etagen ved opgangen fra trappen er der et opholdsrum. Og derfra er der tre afdelinger. Går man mod vest, finder man tre værelser og et badeværelse. Det kunne være børnenes afdeling. Mod nord ligger det store forældresoveværelse med fransk altan, badeværelse og walk-in garderobe. Og i sydlig retning fra trappen er der yderligere et stort værelse, også med fransk altan. Det kommer ikke bag på nogen, at der over alt er truffet valg om at anvende de bedste materialer til fast inventar i badeværelser og køkkener. Møblementet er fremstillet af valnøddetræ, armaturerne er designet af Philippe Starck og den indbyggede kaffemaskine er af mærket Miele ligesom de øvrige hvidevarer i køkkenet. Fuld kælder med samme høje og gennemførte standard.

Book en fremvisning af Immortellevej 1

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch