Klosterstræde 24, 3. th., 1157 København K

Kontant
4.645.000
Udbetaling
235.000
Ejerudgift/md.
4.330
Varme/md.
2.633
Kvadratmeter
80
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1821

Skøn og charmerende liebhaverlejlighed i 3 plan lige midt i latinerkvarteret

Kvarteret
Lejligheden ligger i den gamle, smukke og brostensbelagte del af København. Der er kun få skridt til Strøget med det livlige butiksliv og de mange caféer. Her i kvarteret kan man ikke undgå at mærke byens charmerende puls og nyde at have alt det behagelige inden for gåafstand. Samtidig er den offentlige transport lige i nærheden, så det er problemfrit at komme rundt til det hele, uanset om det er et møde, en privat sammenkomst eller et besøg på et af byens mange kultursteder.

Ejendomm
Opført i 1821. Den er siden blevet fredet med de fordele, der følger heraf. Især kan fritagelse for ejendomsskat fremhæves. Ejendommen fremstår flot med pudset facade og karakteristisk københavnsk tegltag. Der er indlagt fjernvarme, og adgang til ejendommen sker gennem aflåst hoveddør.

Lejligheden
Lejligheden er gennemrenoveret med malede gulve, nyt køkken, gode opbevaringsløsninger, smart badeværelse etc. Sælger er i øvrigt overfølsom overfor hvide vægge, så hele lejligheden er malet i de lækre Farrow & Ball farver, og udrustet med skønne tapeter, velour med mere. Den nuværende ejer har boet her med sine 3 delebørn, og der er faktisk 5 sovepladser i 3 separate rum. Der er derfor tale om en yderst charmerende og hyggelig lejlighed i små 3 plan (incl. hems), hvor man straks mærker en god stemning og atmosfære, når man ankommer. Her vil man gerne bo.

Book en fremvisning af Klosterstræde 24, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch