Gernersgade 29, 1319 København K

Kontant
15.895.000
Udbetaling
795.000
Ejerudgift/md.
2.959
Varme/md.
1.250
Kvadratmeter
235
Værelser
9
Energimærke
Fredet
Byggeår
1880

Grå Stokke-hus midt i byen med gudeskøn gårdhave

Kvarteret
Gernersgade er beliggende mellem Borgergade og Store Kongensgade, lige ved Sankt Pauls Plads og tæt ved Nyboder. Altså midt i det historiske, attraktive og charmerende København, der er kendetegnet ved mange caféer og gourmetrestauranter. Herfra er der også kort vej til flere af hovedstadens grønne oaser som Østre Anlæg og Kongens Have. Kongens Nytorv, Det Kongelige Teater, Operaen og andre kulturelle pejlemærker ligger i gåafstand. Kvarteret er vel nok et af de mest eftertragtede både på grund af nærheden til bylivet og den næsten ubegribelige ro ved selve ejendommen.

Ejendommen
Huset er et af de berømte og fredede Grå Stokke, der blev etableret fra 1886 til 1893 af Forsvaret som mere luksuøse arbejderboliger end de nærliggende Nyboder-boliger. Oprindeligt var der plads til seks boliger i en ejendom, senere blev det fire, og for tre år siden blev hvert hus udstykket som enfamilieshuse i tre etager. De nuværende ejere har foretaget en gennemgribende renovering af ejendommen, så den nu fremstår som et fornemt byhus, ovenikøbet med en helt exceptionelt dejlig, sydvestvendt gårdhave med eftermiddags- og aftensol. Gårdhaven er dobbelt så stor som eksempelvis gårdhaverne i kartoffelrækkerne, og den udmærker sig ved at være beliggende helt stille og roligt, i hjertet af hovedstaden. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat.

Boligen
I får her tre etager, hvor stueetagen er indrettet med tre sammenhængende stuer og køkkenalrum plus toilet. Det hele er renoveret i kvalitetsmaterialer. Køkkenet er fra Køkkensnedkeren. De italienske gulvklinker i køkken og badeværelser er af topfabrikatet Fired Earth. Desuden er der tegnet og forberedt fire kviste til husets øverste etage som supplement til ovenlysvinduerne. Førstesalen er indrettet med repos, fire værelser, der alle har egen indgang fra gangarealet, og et badeværelse. Husets øverste etage indeholder køkkenalrum, bad og to værelser. Huset har i kraft af sin gennemtænkte indretning, det høje kvalitetsniveau og den attraktive citybeliggenhed også potentiale til udlejning af værelser.

Book en fremvisning af Gernersgade 29

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.