Otto Mønsteds Plads 11A, 3. th., 1563 København V

Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Ejerudgift/md.
4.002
Varme/md.
951
Kvadratmeter
177
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
1917

Otto Mønsteds Palæ med udsigt, vestvendt terrasse og elevator

Kvarteret
Nærheden til både bymidten og havnen gør palæets beliggenhed til en af Københavns bedste. Her behøver man ikke at vælge mellem storbyens puls eller stemningen ved vandet. Man kan nemlig nyde begge dele på én gang - på samme sted. Palæet ligger helt for sig selv på Otto Mønsteds Plads. Der er et element af eksklusivitet forbundet ved at bo på sin egen plads. Men det vigtigste er nok den overflod af lys og luft, som præger placeringen. Uden direkte nabobygninger, er der jo intet, der kan skygge for solen eller stå i vejen for friske briser fra havnen.

Ejendommen
Palæet ved Otto Mønsteds Plads er opført i 1910 som hovedsæde for A/S Dansk Folkeforsikring. Det var en virksomhed med succes, og det skulle understreges af det nye domicil. Byggeriet blev tegnet af arkitekt Axel Preisler. Den dag i dag står palæet som et stærkt symbol på dansk æstetik og kvalitet samt med moderne faciliteter til hygge, forkælelse og alt det praktiske. Bygningens oprindelige gård er omdannet til et smukt haverum, herunder er der elevator fra kælder til kvist i hver opgang og ejendommen store kælder er omdannet til et slags ” hjem under hjemmet” , hvor man finder faciliteter, der normalt ikke er plads til, når man bor i lejlighed. I kælderen er der bl.a. trænings- og fitnesslokale, wellness-rum med sauna, spa og jacuzzi. Vinkælder med lounge og mulighed for at tilkøbe eget vinkøleskab, mini-biograf med plads til 12 personer. 2 beboergæsteværelser med eget toilet og bad, cykelparkering med tilhørende værksted og kælderrum til lejligheden.

Lejligheden
Med elevator kommer man op til lejligheden og via entre med garderobeskab, kommer man ind i denne fantastiske lejlighed, hvor det store køkken/alrum byder én velkommen og man fornemmer straks en god atmosfære og stemning i lejligheden. Der er to gode separate soveværelser, og så en forældreafdeling, hvor der også er udgang til en smuk altan, så plads og muligheder er der nok af. Endvidere 2 store flotte badeværelse med bl.a. vaskesøjle, gulvvarme, bruseniche. En super attraktiv lejlighed med flotte vinduespartier, altan, hvor er alt nyt, ubrugt og helt jomfrueligt.

Book en fremvisning af Otto Mønsteds Plads 11A, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch