Overgaden Oven Vandet 34B, 5., 1415 København K

Kontant
2.995.000
Udbetaling
00
Ejerudgift/md.
8.825
Kvadratmeter
120
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1866

ANDELSLEJLIGHED på 120 m2 direkte til Christianshavns Kanal - På toppen af Christianshavn og med smuk udsigt ud til kanalen plus 2 altaner

Kvarteret
I den attraktive Overgaden oven Vandet ligger denne charmerende ejendom med kort afstand til byens bedste restauranter, caféer og direkte til de hyggelige kanaler som Christianshavn byder på. Ejendommen ligger tæt på Christianshavns Torv, hvor der er rigtig gode indkøb muligheder samt nem adgang til offentlig transport med både bus og metro.

Ejendommen
Flot og fredet ejendom, der drives af en velfungerende andelsforening. I ejendommen er der indlagt fjernvarme, termoruder, kabel tv og dørtelefon. Til ejendommen hører et hyggeligt gårdmiljø samt fælles vaskeri.

Andelslejligheden
Virkelig gennemført flot andelslejlighed beliggende på toppen af Christianshavn og med fri udsigt ud til kanalen, Christianshavn - ja stort set til hele København. 2 små men solrige, sydvendte altaner ud mod gården. Spændende boheme lejlighed med rigtig mange indretningsmuligheder, blandt andet er der 2 hemse, 2 soveværelser, det ene med altan, nyt badeværelse med brus og et dejligt køkken/alrum med altan ud mod gården. En rigtig flot og unik lejlighed.

Book en fremvisning af Overgaden Oven Vandet 34B, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch