Holsteinsgade 64, 2. tv., 2100 København Ø

Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Ejerudgift/md.
3.814
Varme/md.
1.450
Kvadratmeter
102
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1931

Klassisk og veludnyttet lejlighed med elevator og pænt gårdmiljø

Kvarteret
Holsteinsgade ligger centralt på Østerbro, så du har kun ti minutter på cykel til Kongens Nytorv. Der er gåafstand til Nordre Frihavnsgades indkøbsmuligheder, og du kan nemt tage dine løbeture rundt om Søerne eller på Kastellet. Inden så længe er det spændende byggeri på Nordhavn færdigt, og så har du også metroen tæt på.

Ejendommen
Velholdt klassisk og smuk Østerbro ejendom fra 1931 med dejligt, grønt gårdmiljø og elevator. Ejendommen tilbyder fjernvarme, dørtelefon og eget kælder- samt loftrum. Ejendommen er sund og veldrevet og har nyere dobbelte vinduer (koblede ruder) og dette giver et godt indeklima mv.

Lejligheden
Veludnyttet, indflytningsklar og veldisponeret lejlighed med pænt køkken, hvor der er hyggelig spisekrog med vindue til ejendommens fine gårdmiljø. Endvidere et "fremtidigt" børneværelse eller bare et fint arbejdsværelse. I mellemgangen er der gæstetoilet og adgang til lejlighedens centrale rum - den store lyse stue og herfra en-suite til endnu et værelse, som ligger i direkte forbindelse med lejlighedens store badeværelse, hvor der bl.a. er badekar og toilet mv.. Der er meget flotte plankegulve og nyere smukke koblede vinduer i lejligheden og den er tom nu og i pæn stand, så den kan også overtages hurtigt eller efter aftale.

Book en fremvisning af Holsteinsgade 64, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.