Kompagnistræde 19, 1., 1208 København K

Kontant
6.500.000
Udbetaling
325.000
Ejerudgift/md.
8.485
Varme/md.
1.440
Kvadratmeter
156
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1798

Charmerende 5 værelses i Kompagnistrædet

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter mellem Strøget og Gammel Strand. Kvarteret bærer præg af små hyggelige gader og stræder med spændende specialforretninger og et stort udbud af atmosfærefyldte caféer og restauranter. Der er kun få minutters gang til såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen. I juli 2019 åbner metro stationen Gammel Strand lige om hjørnet.

Ejendommen
Smuk istandsat og historisk ejendom fra 1798 opført af murermester J. M. Quist. Ejendommen fremstår med flot murstensfacade. Der er dørtelefon og præsentabel trappeopgang. Ejendommen blev fredet i 1945 og dermed fritaget for ejendomsskatter.

Lejligheden
Efter en tur op af den charmerende trappeopgang ankommer du til en stor og rummelig entré. Her er indbygget skabe og god plads til at komme af med overtøjet. Stort soveværelse med 2 flotte vinduesfag med udskæringer imellem. Endvidere mindre værelse, som evt. kan bruges som walk in closet til Masterbedroomet. Fint badeværelse med separat brus, holdt i den rå stil med grå vægge og stort vindue mod gården. 2 smukke stuer en suite, hvoraf hjørnestuen pt. bruges som soveværelse. Hjørnestuen har 3 smukke vinduespartier mod strædet som gives det mest charmende look. Stor stue på over 25 m2 m2 med plads til den helt store sofa og derudover fin plads til spisebordet. Det er lejlighedens hjerte hvor solen vælter ind gennem de sydvendte vinduespartier. Endnu et fint soveværelse og lækkert aflangt spisekøkken holdt i hvid med et skønt kig til gården.

Book en fremvisning af Kompagnistræde 19, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch