Artillerivej 112, 5., 2300 København S

Kontant
15.000.000
Udbetaling
750.000
Ejerudgift/md.
8.521
Varme/md.
2.000
Kvadratmeter
203
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
2008

Stor penthouse med kæmpe privat tagterrasse på ca. 170 kvm., elevator, udsigt, privat p-plads og meget mere.

Kvarteret Velkommen til Islands Brygges, måske, bedste beliggenhed, hvor havnemiljøet kun er et kig væk og hvor de grønne arealer på fællen strækker sig så langt øjet rækker fra lejligheden. Havnebadet lokker med solbadning og friske dukkerter på de lune sommerdage eller bare en rask løbetur langs kajen. Her er man i hjertet af det hele, ikke mange skridt fra hoveddøren før I møder dagligvarebutikker og specialforretninger eller al verdens ting på Fisketorvet eller sjov og ballade i Kødbyen. Samtidig er København centrum bare en smuttur væk på cykel eller med den nærtliggende metro Islands Brygge St.

EjendommenOpført i 2008, og alt fra den flotte murstensfacade og til mahognirammerne om de store vinduespartier signalerer, at her er tænkt over hver en detalje. Samme eksklusive indtryk giver det grønne gårdmiljø og den præsentable opgang. Kælderrum nr. 11. Fra opgangen eller fra den aflåste parkeringskælder, sender elevatoren een på nem vis op til toppen, hvor man træder direkte ind i lejligheden. Den meget store P-plads nr. 11 medfølger. Der er plads til en stor og en lille bil. Kolonihaverne mod Amager Fælled fik i 2007 en lejekontrakt i 99 år, med opsigelse på 25 år.

Lejligheden Der er ingen tvivl om, at beliggenheden er misundelsesværdig, og hvis I ikke allerede er ved at pakke flyttekasserne, så bare vent til I oplever lejligheden. Her får I råderet over 200 skønne og velindrettede kvadratmeter med et helt ekstraordinært lysindfald og en fuldstændig fantastisk udsigt fra alle vinduer, som kan nydes overalt i boligens fuldstændig indflytningsklare rum. Lejligheden er helt indflytningsklar, og der er også rig mulighed for et dejligt udeliv på lejlighedens mange altaner, og ikke mindst på den kæmpe store og helt private tagterrasse, hvor man kan nyde udsigten 360 grader rundt samt se solen gå op og ned. Efter en smuk tur op i elevatoren, kommer man direkte ind i lejligheden. Udover det kæmpe store og fantastisk køkken/alrum fra PoggenPohl og med det mest betagende view, så får man også 3 store værelser, hvoraf masterbedroom ene har eget badeværelse, men de to andre værelser ligger også i forbindelse med eget badeværelse, så denne del faktisk kan blive en selvstændig lejlighed. Der er gulvvarme overalt, og de store vinduespartier kan skydes til side, så solen, de grønne omgivelser og den friske luft kan nydes.

Book en fremvisning af Artillerivej 112, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch