Valkendorfsgade 7B, 3., 1151 København K

Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Ejerudgift/md.
4.771
Varme/md.
974
Kvadratmeter
131
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1853

Ægte citylejlighed med stor solrig tagterrasse

Kvarteret
Hyggeligt og attraktivt kvarter lige ved Gråbrødretorv og Strøget. Ejendommen, der ligger midt i den gamle bymidte, byder på et stort udvalg af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Der er kun få minutters gang til Amager Torv eller til Kgs. Nytorv med Metro´en og meget mere og den anden vej mod Nørreport, finder man de super attraktive Torvehaller. Mere central og autentisk bliver det ikke i vores smukke gamle by.

Ejendommen
Pæn cityejendom fra 1853, hvor nr. 7 og nr. 9 er blevet sammenlagt for nogle år tilbage, fra erhverv til lækre citylejligheder. Ejerforeningen drives hårdt og professionelt og der bliver fulgt op på tingene. Dørtelefon, hyggelig og aflåst gård med bl.a. plads til cykler samt kælder.

Lejligheden
Super moderne og lækker lejlighed med stor privat og solrig tagterrasse, hvorfra man også kan nyde de smukke Københavnske tage samt byens tårne og spir. Lejligheden er indflytningsklar og fremstår lys og man føler sig straks hjemme, når man træder ind. Her er der unik atmosfære, sjæl og charme. Lejligheden er bedst til et par uden børn, men der kan nemt laves et ekstra rum ovenpå, hvis der er behov for det. Det store åbne køkken/alrum og stue i et, fungerer perfekt og alligevel med afsnit, til både spise-, ophold og arbejdsplads. Køkkenet er fra Hanstholm og der er skabe i soveværelset herfra. Brus og gulvvarme i det dejlige badeværelse. Ovenpå er der et stort flot rum, som evt. nemt kan opdeles med et ekstra værelse og heroppe finder man også den store unikke tagterrasse. Endvidere et disponibelt rum, som fungerer som lejlighedens depotrum. Denne lejlighed er oplagt til den succesrige single, til et par uden børn eller som et flot flot forældrekøb. I alle tilfælde, så er det et godt køb på den lange bane. Kom selv og vurdér denne perle.

Book en fremvisning af Valkendorfsgade 7B, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch