Peder Hvitfeldts Stræde 10, 4., 1173 København K

Kontant
5.100.000
Udbetaling
255.000
Ejerudgift/md.
3.562
Varme/md.
962
Kvadratmeter
92
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1811

Pariser lejlighed i indre by, bare med flere detaljer, charme og romantik

Kvarteret
Mere centralt bliver det ikke - og alligevel helt stille, lige bagved Købmagergade og Rundetårn samt Hovedbiblioteket i Krystalgade. Med denne super centrale beliggenhed, er der et stort udvalg af specialforretninger og hyggelige caféer og meget mere i kvarteret og rundt omkring. Er du til det grønne, så er Kgs. Have også lige om hjørnet. Her bor du virkelig i hjertet af vores smukke gamle by.

Ejendommen
Fredet ejendom opført i år 1811 og dermed fritaget for ejendomsskatter. Ejendommen fremstår med rødpudset (Charlotte Amalie rød) facade med hyggelige gamle vinduer, der oser af "Københavner charme". Ejendommen har også en fælleslejlighed (st. tv.), hvor man bl.a. har et skab til lidt ekstra opbevaring osv. Derudover er der vaskemuligheder i kælderen og plads til sin cykel.

Lejligheden
Øverste og helt unik taglejlighed med mange charmerende og unikke detaljer, som ikke kan beskrives med ord, men skal opleves. Lejligheden er optimalt udnyttet og har blandt andet en hyggelig hems, fritliggende bjælker, loft til kip, skæve charmerende vinkler og tagvinduer med hyggelige kik til de Københavnske tage og tårne. Køkken og bad er i fin stand og lejligheden fremstår indflytningsklar og har mange anvendelsesmuligheder, så den skal opleves, hvis man vil have noget som de andre ikke har.

OBS: Loftshøjden under dørkarmene er 1,82.

Book en fremvisning af Peder Hvitfeldts Stræde 10, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch