Tordenskjoldsgade 27, 1. th., 1055 København K

Kontant
12.995.000
Udbetaling
650.000
Ejerudgift/md.
7.891
Varme/md.
2.392
Kvadratmeter
213
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1880

Stor atmosfærerig lejlighed i smuk international stil

Kvarteret
Kvarteret bag Det Kongelige Teater hedder "Gammelholm" og er præget af flotte brede, solrige og stille gader og Tordenskjoldsgade er ingen undtagelse. Kun få meter fra havnefronten med den nye cykelbro over til Holmen og den anden vej kort afstand til Kongens Nytorv med Metro og Magasin mv og så selvfølfgelig Nyhavn, hvis stilheden skal brydes. Parkering forgår nemt i gaden med beboerlicens.

Ejendommen
Denne smukke og klassiske liebhaverejendom er opført i 1880. Ejendommen har gennemgået en fantastisk flot renovering som omfatter smuk brostensbelagt gårdanlæg, altaner på alle lejlighederne, renoveret indgangsparti med marmorbelægning, dørtelefon med kamera samt smuk opgang med ens dørpartier. Endvidere velfungerende ejerforening med gode forsikringsforhold, flot pudset facade og pænt tag. Der er elevator i ejendommen og stort kælderrum til denne lejlighed.

Lejligheden
Lejligheden er optimalt indrettet uden spildplads. Den er istandsat og indflytningsklar med bl.a. stort badeværelse og køkken/alrum i smagfulde lyse farver. Meget herskabelig og med brede lyse plankegulve, smuk stukatur, højt til loftet (Belle etage), charmerende vinduespartier med smukke lysindfald og dobbelte fløjdøre mellem stuerne en suite, 2 af dem har endvidere smukke "svenske" kakkelovne. Imponerende og central spisestue i åben forbindelse til køkkenet og direkte udgang til altanen, hvor der er rig mulighed for spise- og hyggeplads. Stort soveværelse med fransk altan og walk-in closet, børne/gæteværelse og det store badeværelse med brus og badekar på løvefødder, er placeret i den ene ende af lejligheden. Gæstetoilet samt bryggers ligger ved indgangen.

Book en fremvisning af Tordenskjoldsgade 27, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.