Nørregade 35, 3. tv., 1165 København K

Kontant
4.650.000
Udbetaling
235.000
Ejerudgift/md.
3.882
Varme/md.
850
Kvadratmeter
87
Værelser
3
Energimærke
E
Byggeår
1900

Uden bopælspligt - Nyistandsat ejendom/lejlighed med vestvendt altan

Kvarteret
Her i hjertet af København sælges denne helt nyistandsatte lejlighed. Lejligheden er for mennesket, der elsker det ægte storbyliv. Et liv, hvor man som tilskuer kan nyde livet eller deltage i hovedstadens fordele og specielt kvarterets udeliv i form af Torvehallerne og Israels Plads. Nyd dagen på Israels Plads – eller drik en medbragt kaffe i solen i Ørstedsparken. Ørstedsparken åbnede i 1879 og den blev efterfølgende fredet i 1963. Den er over 65.000m2 og har fået et kæmpe løft inden for de sidste par år, efter den er smeltet sammen med Israels Plads i 2014.

Ejendommen
Oprindelig opført i 1900, og er blevet omdannet til ejerlejligheder i år 2018. Hele ejendommen fremstår i dag nyistandsat med gode faciliteter såsom dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering, kælderrum, flotte nye trappeopgange med høje paneler og nye termoruder i hele ejendommen. Energimærke: D (som er fra før renoveringen). Ejendommen har en nyetableret hyggelig gård. Der er gratis parkering med beboerlicens under Israels Plads. Lokalet i stue etagen er købt af en møbeldesigner.

Lejligheden
Fuldstændig nyistandsat lejlighed i de lækreste materialer og fin entré. Vidunderligt spisekøkken med lækkert nyt køkken fra Kvänum med marmorbordplade og Dornbraht armatur. Fra køkkenet er der udgang til vestvendt altan med masser af sol. Stort soveværelse stille beliggende mod gården. Skønt nyt badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet, Dornbracht armatur, separat brus og vaskesøjle. Overalt i lejligheden er der 30 cm brede Dinesens plankegulve, radiatorskjuler og nye termoruder.

GRATIS PARKERING I P-KÆLDEREN PÅ ISRAELS PLADS med beboerlicens.
Hvis du bor i nærheden af Israels Plads og har beboerlicens til licenszone Indre By, kan du ansøge om et adgangskort til det private p-anlæg på pladsen. Der er 380 pladser i p-anlægget. Det er ikke muligt at få udleveret mere end ét adgangskort til dette p-anlæg. Derudover er det ikke muligt for motorcykler at benytte p-anlægget.

Book en fremvisning af Nørregade 35, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.