Dronningens Tværgade 6C, st., 1302 København K

Kontant
2.595.000
Udbetaling
130.000
Ejerudgift/md.
2.297
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
53
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1899

Erhverslejlighed i baghus

Kvarteret
Frederiksstaden er vel nok det mest kendte kvarter, indenfor Danmarks grænser. Denne skønne bydel rummer mange af Københavns fantastiske bygningsværker med Amalienborg, Marmorkirken og Odd Fellow-palæet i spidsen. I dag er kvarteret kendt for sin rolige atmosfære, med kun få skridt til det hektiske københavnerliv omkring Kongens Nytorv og Nyhavn. Vil du have vidder og grønne arealer er Kastellet, Kgs. Have eller havnefronten lige om hjørnet.

Ejendommen
Denne lille hyggelige og velholdte ejendom er opført i 1899 og ligger helt stille i gården i Dronningens Tværgade. Den fremstår i dag med pæn facade og tag. Ejendommen opvarmes via fjernvarme og har dørtelefon.

Lejligheden
En sjældent udbudt erhvervslejlighed beliggende i 2. baggård, så der er fred og ro herinde. Direkte indgang fra gården til fin entré med garderobeskab. Stort badeværelse med vindue. Lækkert køkken/alrum med masser af lys her iblandt ovenlys og 2 franske døre. Fint ekstra kontor med ovenlys.

Bemærk at den er 53m2 tinglyst og 53m2 BBR, da indgangen er direkte fra gården.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 6C, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.