Langelinie Allé 29B, 2100 København Ø

Kvadratmeter
65
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
2001

Uden Bopælspligt direkte til vandet midt i byen

Kvarteret
Geografisk godt placeret med gåafstand til indre by, Amalienborg, den lille havfrue og en række andre populære attraktioner. Langeliniekajen er det perfekte anløbssted for krydstogtskibene og i de gamle pakhuse på den sydlige del af kajen, finder man i dag hyggelige caféer samt en række spændende forretninger. Den 1 kilometer lange Langelinie og selve Langeliniekajen kom til verden i forbindelse med byggeriet af Frihavnen i 1894. En "rigtig" tur langs Langelinie fuldendes med en stor is ved kiosken for enden af Langeliniekajen.

Ejendommen
Arkitektonisk flot bygning som fremstår som ny og har fremragende fællesfaciliteter, herunder mulighed for leje af gæste-lejlighed. Stor og aflåst kælder hvor man finder lejlighedens depotrum, skralderum mv samt plads til cyklen. Privat parkering på gaden, kun til ejendommen, med ejendommens P-kort. Der er 12 pladser, først til mølle princippet.

Lejligheden
Man træder direkte ind i lejligheden fra den private indgang fra havnekant siden. Fra både soveværelse og stue er der gulv til loft vinduesparter der giver fri udsigt til vandet. Lejligheden byder endvidere på flot åbent køkken ind til stuen og et stort og rummeligt badeværelse. I gangen findes et walk in closet. Ude foran lejligheden, har man en stor privat terrasse direkte ud til vandet - her er det ikke svært at forestille sig de lune sommeraftener med en helt unik udsigt.

Book en fremvisning af Langelinie Allé 29B

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch