Klareboderne 6, 2., 1115 København K

Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Ejerudgift/md.
5.971
Varme/md.
580
Kvadratmeter
107
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1747

Idyllisk citylejlighed i attraktiv gade. Forældrekøb eller som delelejlighed.

Kvarteret
Fantastisk beliggende midt i København, og på den hyggelige og rolige adresse Klareboderne. Beliggende blot et "stenkast" fra bl.a. Kongens Have, GrådbrødreTorv, Strøget og Kongens Nytorv. Kvarteret rummer selvsagt et utal af caféer, spisesteder, butikker etc. Endvidere blot 5 min. gang til Metroen ved Nørreport eller Kongens Nytorv.

Ejendommen
Charmerende pudset ejendom opført i 1747 og ombygget 1976. Ejendommen oser selvsagt af historie og ligger utrolig centralt i hjertet af København. Ejendommen byder bl.a. på nyere renoveret opgang, dørtelefon, fjernvarme og franske altaner. Lille velfungerende ejerforening bestående udelukkende af opgangens beboere.

Lejligheden
Fantastisk flot og meget indbydende lejlighed, som er blevet istandsat med respekt for husets alder og historie. En lejlighed som deraf oser af charme med bl.a. høje paneler, fyldningsdøre og plankegulve. Lejligheden indeholder entré, pænt nyere renoveret og stort badeværelse med bl.a. stort bruseafsnit med Vola armarturer og marmorbordplade, samt skønt stort soveværelse mod gården med bl.a. skabsvæg og fransk altan. Endvidere byder lejligheden på 2 store stuer ensuite - heraf den ene en kæmpe opholdsstue med fint lysinfald, og den anden en dejlig stor spisestue med flere fine detaljer. Fra spisestuen er der idag adgang til lejlighedens store spisekøkken med bl.a. det gamle ildsted bevaret. Køkkenet er renoveret for nogle år siden, og byder bl.a. på opvaskemaskine, vaskemaskine og god skabsplads. En fantastisk og klassisk Københavner lejlighed med alt hvad der dertil hører, af charmerende detaljer, brede plankegulve, paneler etc. Endvidere en lejlighed som fint kan anvendes som delelejlighed, idet der kan åbnes op fra entréen, både ind imod køkkenet og ind imod det værelse som idag anvendes som soveværelse. Lejligheden er tom og kan overtages hurtigt.

Book en fremvisning af Klareboderne 6, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch