Store Kongensgade 49, 5. th., 1264 København K

Kontant
11.995.000
Udbetaling
600.000
Ejerudgift/md.
5.072
Varme/md.
1.100
Kvadratmeter
147
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1935

Penthouse med stor solrig tagterrasse, flot udsigt, elevator og Uden Bopælspligt

Kvarteret
Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 200 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. Du kan leje P-pladser i Palægaragen længere nede ad Dr. Tværgade.

Ejendommen
Klassisk hjørneejendom med elevator opført i 1935, som viser tidens smukke og elegante arkitektoniske udtryk. Ejendommen har for et stykke tid siden gennemgået en omfattende renovering og fremstår i rigtig pæn stand. Der er smukke detaljer overalt, fra det irgrønne kobbertag til det enestående lys, som strømmer ind fra alle sider i lejligheden, endvidere er der stor flot og fælles gårdterrasse samt depot- og cykelrum i kælderen. En meget velfungerende ejendom.

Lejligheden
Er du træt af hus og have, men stadigvæk vil have lys og luft, så er lejligheden her noget for dig. Den indeholder stor entré, hvorfra der er adgang til lejlighedens store køkken alrum, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Der er direkte udgang til den store sydvest vendt tagterrasse, med en betagende udsigt over de Københavnske tage mv. To gode soveværelser, det ene som er masterbedroom med eget Walk-in closet og tæt på det lækre badeværelse med brus. Det andet soveværelse ligger mod vest og har aftensolen samt egen udgang til den skønne tagterrasse. Denne lejlighed er perfekt til udenlandsdanskere, den mindre familie, eller det succesrige par med behov for gæsteværelse eller hjemmekontor.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 49, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.