Vester Voldgade 2, 5. tv., 1552 København V

Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Ejerudgift/md.
5.373
Varme/md.
1.250
Kvadratmeter
187
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1895

Penthouselejlighed med tagterrasse og udsigt til byens spir og tårne

Kvarteret
Boligen ligger midt i København ved den smukke H. C. Ørstedsparken og tæt ved Rådhuspladsen. I den anden retning befinder Torvehallerne sig med gode indkøbsmuligheder og hyggelige café-områder. Her er byliv for alle pengene.

Ejendommen
Ejendommen kan beskrives med et eneste ord: Flot. Den er også herskabelig. Ejendommen blev opført i 1895 og har lige siden været en pryd for byen med sine facadedekorationer, gesimser og spir. Når man lukker porten op, mødes man af samme sikre byggestil i den brede hall med kunstfærdige mosaikker i gulvet og solide træpaneler omkring dørpartierne. På den praktiske front er det værd at nævne: dørtelefon, kabel-tv, gård til cykelparkering og fjernvarme.

Lejligheden
Penthouselejligheden er gennemført renoveret, så den fremstår lys og lækker med bræddegulve på alle de mange dejligt fordelte kvadratmetre. Boligen har tagterrasse og kan indrettes på flere forskellige måder. Fra den herskabelige trappeopgang træder man ind i en entré med adgang til et lækkert flisebeklædt badeværelse på den ene side og to store rummelige soveværelser til den anden side. Køkkenet er med spiseplads, hvide elementer, Corian-bordplade og alt i hvidevarer. Fra køkkenet får man via et stort foldedørsparti adgang til tagterrassen med kig til alle bebyggelsens spir. Opholdsstuen er stor, og fra dens mange vinduer kan man nyde udsigten til H. C. Ørstedsparken og byens tårne i flere retninger. Boligens master bedroom er udstyret med en særdeles stor skabsvæg og har direkte adgang til badeværelse. Der er alt i alt masser af plads at boltre sig på i denne skønne penthouselejlighed.

Book en fremvisning af Vester Voldgade 2, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch