Nyhavn 31F, 2. mf., 1051 København K

Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Ejerudgift/md.
3.558
Varme/md.
636
Kvadratmeter
93
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1918

Altan, elevator og fælles tagterrasse tilbagetrukket i Nyhavn

Kvarteret
Fantastisk attraktivt og historisk kvarter. Nyhavn med de mange spændende caféer og restauranter taler for sig selv. Kongens Have, Amalienborg, Langelinie og havnefronten med det nye skuespilhus er alt sammen indenfor kort gåafstand. Det bliver ikke mere centralt og alligevel helt stille inde i gården.

Ejendommen
Pakhus i bedste New Yorker-stil i åben gård. Ejendommen er opført i 1918 og har dørtelefon med kamera, elevator, affaldsskakt, kælderrum, cykelkælder, gæstelejlighed, fantastisk og stor fælles tagterrasse med helt unikt 360 grader view samt fælleslokale, køkken og toilet. 2 P-pladser tilhørende ejendommen

Lejligheden
Helt igennem unik citylejlighed tilbagetrukket fra Nyhavn med alle tænkelige fællesfaciliteter. Du kommer til ejendommen gennem stort glasparti fra Nyhavn eller fra Lille Strandstræde og via smukt indgangsparti i ejendommen er der adgang til gæstelejligheden og den store hall, der fører til elevatoren. Lejligheden indeholder stor entre med adgang til stort lækkert brusebadeværelse i hvidt med opmuret bruseniche, loftspots og gulvvarme. Fra entreen er der adgang til stort rummeligt soveværelse med indbygget garderobeskab. Kæmpe opholdsstue i forbindelse med lækkert åbent køkken med bardisk mod stuen. Stuen er opdelt i et spiseafsnit ud for køkkenet og et opholdsafsnit med direkte udgang til altan og kig til den hyggelige brostensbelagte gård. København når det er bedst. Lejligheden kan overtages 1.august 2018.

Book en fremvisning af Nyhavn 31F, 2. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.