H.C. Andersens Boulevard 51, 3. th., 1553 København V

Kontant
13.800.000
Udbetaling
690.000
Ejerudgift/md.
13.774
Varme/md.
2.850
Kvadratmeter
381
Værelser
9
Energimærke
D
Byggeår
1908

Kæmpestor hjørnelejlighed i herskabelig ejendom ved den fantastiske københavnske havnefront

381 KVM. HERSKABSLEJLIGHED
Kvarteret
Lejligheden er centralt beliggende ved havnefronten i København som nabo til det nye BLOX-område, der er hovedstadens ambitiøse byudviklingsprojekt inden for arkitektur, design og innovation. BLOX bliver indviet i foråret 2018. Kvarteret ligger i kort gåafstand til Rådhuspladsen med dens omkringliggende forretninger, restauranter og livsbekræftende bymiljø som bl.a. Tivoli med mere.

Ejendommen
Den markante ejendom tårner sig fornemt op ved havnebassinets kant og opfordrer til at man kigger op og ned ad bygningsværket, der er opført i en imponerende nybarok byggestil ligesom Christiansborg efter den seneste ombygning og andre imponerende bygninger i København. Denne herskabelige ejendom har elevator og et indgangsparti så flot, at man uvilkårligt føler sig ikke blot velkommen, men som noget særligt, når man går ind i bygningen. Kigger man op ad bygningens murstensværk vil man ikke kunne undgå at få øje på et sirligt og kunstfærdigt designet bygningsemblem med inskriptionen: "Ny Christiansborg."

Lejligheden
Lejligheden er ifølge BBR 381 kvm. Arealet er p.t. registreret som 212 kvm. beboelse og 169 kvm. erhverv. Denne opdeling kan ændres af køber. Boligen er overalt lys og indbydende. Mange af lofterne har stuk og inviterer næsten til at få sat en lysekrone op. Gulvene er i lyst træ, og flere af dørpartierne mellem stuerne er med glasindfatning. Der er naturligvis højt til loftet, som der skal være i en sand herskabsbolig. Fra den store hall er der således adgang til ikke færre end fem stuer. Tre af de sammenhængende stuer vender mod syd, hvor den største i hjørnet også vender mod vest. Den har desuden en af lejlighedens to altaner. Fra hjørnestuen er der adgang til en spisestue og yderligere to rum en-suite mod vest. I det nordvestlige hjørne af lejligheden er der et værelse, som ikke er forbundet med de øvrige værelser, men kun har adgang via køkkenet. Lejlighedens to badeværelser svarer til standarden i resten af boligen. Det største badeværelse har både bruser og fritstående badekar og separat sauna.

Book en fremvisning af H.C. Andersens Boulevard 51, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch