Dronningens Tværgade 44, st. tv., 1302 København K

Kontant
2.450.000
Udbetaling
125.000
Ejerudgift/md.
2.160
Varme/md.
669
Kvadratmeter
49
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1957

Billig begynderlejlighed lige ved Kongens Have

Kvarteret
Det kongelige kvarter mellem Borgergade og Kongens Have. Der er kun få hundrede meter til Grønnegadekvarterets store udbud af caféer og specialforretninger. Kongens Have er lige om hjørnet, ligesom indkøbs- og transportmuligheder kun er få skridt fra hoveddøren.

Ejendommen
Markant funkisejendom opført i 1957 med flot murstensfacade og rødt tegltag. Meget lave fællesudgifter og med dørtelefon, elevator, kabel-TV, fællesvaskeri, fitnessrum, værksted, cykelkælder, affaldsskakt og pulterrum til de enkelte lejligheder. Fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Lejligheden
En sjælden udbudt billig lejlighed i Prinsessegården midt i det kongelige kvarter. Lejligheden er en meget høj stuelejlighed beliggende i gavlen og med smukt lysinfald fra flere sider, således at du både om morgenen og om eftermiddagen mærker sollyset helt ind i lejligheden. Allerede når du træder ind i den store rummelige trappeopgang i terrazzo, mærker du at dette er et kvalitetsbyggeri. Denne unikke begynderlejlighed fremtræder indflytningsklar overalt med parketgulve, flot køkken og flot badeværelse med terrazzogulv og hvide fliser. En lys lejlighed med en pris hvor der ikke er mange andre tilsvarende muligheder i City. Ring og book en fremvisning hurtigt.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 44, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch