Ny Adelgade 7, 1., 1104 København K

Kontant
5.650.000
Udbetaling
285.000
Ejerudgift/md.
4.706
Varme/md.
900
Kvadratmeter
108
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1793

Super charmerende erhvervsejerlejlighed lige ved Kongens Nytorv

Kvarteret
Hvis du vil bo midt i dronningens København, fås det ikke meget bedre. Der er kun få skridt til Kongens Nytorv og dermed også til Nyhavn og de øvrige spændende attraktioner som vores smukke by kan byde på. Vil du have grønt og åbne vidder, er Kongens Have lige om hjørnet, ligesom det charmerende cafémiljø.

Ejendommen
En lille hyggelig og charmerende cityejendom. Ejendommen, der er opført i 1793, har vægge med bindingsværk og tegltag. Der er et meget smukt portpari inden du træder ind i den flotte renoverede trappeopgang, der fører dig til lejligheden. Ejendommen har dørtelefon og opvarmes via fjernvarme.

Lejligheden
En spændende og super hyggelig citylejlighed, der har status som erhvervsejerlejlighed. Via det smukke trappeforløb træder du direkte ind i den store stue, som tidligere har været opdelt i to stuer. Her er der hele 6 vinduespartier mod Ny Adelgade. Fra den store opholdsstue er der lille mellemgang til flot elementkøkken med hårde hvidevarer med det gamle ildsted velbevaret. I den modsatte ende af lejligheden, har du ligeledes lille mellemgang med separat toilet og separat flisebeklædt brusebadeværelse. Fra denne mellemgang er der adgang til lejlighedens 2 værelser som ligger roligt placeret mod ejendommens lille gård. Lejligheden fremstår overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre og smukke vinduespartier. En perle udover det sædvanlige, som skal opleves.

Book en fremvisning af Ny Adelgade 7, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch