Tagensvej 96, 2. th., 2200 København N

Kontant
3.200.000
Udbetaling
160.000
Ejerudgift/md.
3.484
Varme/md.
716
Kvadratmeter
86
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1909

Flot istandsat delelejlighed ved den nye Metro

Kvarteret
Godt beliggende kvarter på det ydre Nørrebro. I løbet af det næste års tid åbner den nye Metrostation, Skjolds Plads, i den nærmeste sidegade. Så er lufthavnen og resten af København lige om hjørnet. Der er kun kort afstand til Fælledparken og City. Der er gode transport- og indkøbsmuligheder i kort gåafstand.

Ejendommen
Pæn og klassisk hovedejendom opført i røde mursten med tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og fællesgård. Derudover er der kælderrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen der er opført i 1909 opvarmes via fjernvarme og administreres af professionel administrator.

Lejligheden
Pæn istandsat lejlighed med masser af lys og mange indretningsmuligheder. Fra den klassiske opgang træder du ind fordelingsentre med klinkegulv som er i åben forbindelse med pænt lyst elementkøkken med lille spiseplads og kig til ejendommens fællesgård. Fra entreen er der adgang til flot mindre flisebeklædt brusebadeværelse. Kæmpe lys og solrig opholdsstue, som i dag er opdelt i 2 rum, det ene med karnap. Fra stuen er der adgang til stort rummeligt soveværelse mod Tagensvej. Derudover pænt og rummeligt soveværelse mod den stille fællesgård. Lejligheden fremtræder nymalet og indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre og termoruder. En spændende lejlighed, der med fordel kan deles af 3 personer.

Book en fremvisning af Tagensvej 96, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch