Hammershøis Kaj 4, 5. th., 1402 København K

Kontant
10.000.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
5.386
Varme/md.
1.283
Kvadratmeter
122
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
2001

Penthouselejlighed med stor tagterrasse og skøn udsigt

Kvarteret
Helt unikt kvarter i det stille hjørne af Christianshavn som vi kender som Christiansbro. Lige ned til Christianshavns kanal og kun få hundrede meter fra Christianshavns Torv, hvor du finder gode indkøbsmuligheder og Metro. Hyggelige små caféer og Michelin-restauranter i området. Her får du det hele tæt på byen og alligevel så stille beliggende.

Ejendommen
Flot og moderne ejendom opført i 2001. Ejendommen, der fremstår med flot hvidpudset facade har alle moderne fællesfaciliteter såsom dørtelefon med kamera, elevator, affaldsskakt, kabel-TV, cykelskure, selskabslokale og stor velanlagt gårdhave. Der er derudover mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen.

Lejligheden
Sjælden udbudt og helt unik penthouselejlighed med kæmpe tagterrasse og fantastisk udsigt til vand og by. Du kommer til denne unikke lejlighed fra stor lys trappeopgang med elevator. Lejligheden indeholder stor fordelingsentre med adgang til 2 gode soveværelser mod syd, der begge har adgang til tagterrassen, kæmpe opholdsstue med plads til spiseafdeling og opholdsafdeling. Stuen der ligger i forbindelse med lækkert åbent køkken har ligeledes udgang til tagterrassen og lys fra flere sider samt den smukkeste udsigt til kanalen. Derudover lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Ved køkkenet findes mindre rum, som er lejlighedens depotrum, som i dag er indrettet til mindre værelse. En lejlighed langt udover det sædvanlige, der fremstår indflytningsklar overalt.

Book en fremvisning af Hammershøis Kaj 4, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch