Gothersgade 139, 1., 1123 København K

Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Ejerudgift/md.
6.856
Varme/md.
1.159
Kvadratmeter
218
Værelser
7
Energimærke
G
Byggeår
1880

Flot herskabslejlighed overfor Botanisk Have

Kvarteret
Et af byens spændende kvarterer, der stadig er i udvikling. Torvehallerne og renoveringen af Nørreport Station med Metro har været med til at gøre kvarteret yderst attraktivt. Derudover har du både søerne og Botanisk have lige ved hoveddøren. Israels Plads med beboerparkering er lige om hjørnet.

Ejendommen
En flot klassisk ejendom der består af denne ene trappeopgang. Ejendommen, der er opført i 1880, fremstår med murstensfacade og tegltag. Den har en meget smuk trappeopgang og flot fællesgård med borde og stole. Der er dørtelefon, kabel-TV og pulterrum til de enkelte lejkligheder.

Lejligheden
En unik herskabslejlighed med mange detaljer velbevaret. Lejligheden indeholder stor entre med indbyggede garderobeskabe. Herfra er der adgang til lille værelse mod gården med indbyggede skabe og til en af de store stuer mod Botanisk Have, som i dag benyttes som soveværelse. Deruover stor opholdsstue i forbindelse til lejlighedens kerne, den store spisestue som har reolvæg. Fra fordelingsgang er der adgang til 3 gode rummelige soveværelser, hvoraf 2 af kan hænge sammen som master bedroom og påklædningsværelse. Herfra er der ligeledes adgang til flot brusebadeværelse i hvidt med bruseniche. Stort spisekøkken med gamle klinker og fadebur. Flotte parketgulve og bræddegulve, stuklofter og fantastiske udskårne døre er blot nogle af detaljerne.

Book en fremvisning af Gothersgade 139, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.