Amaliegade 9, 1., 1256 København K

Kontant
12.450.000
Udbetaling
625.000
Ejerudgift/md.
6.783
Varme/md.
675
Kvadratmeter
204
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1752

Med Dronningen som nabo og privat parkering

Kvarteret
Frederiksstaden taler for sig selv. Det mondæne kvarter mit i København, der huser mange at byens helt store attraktioner. Få huse væk ligger Amalienborg og havnefronten er lige om hjørnet. Derudover et skønt cafémiljø på Sankt Annæ Plads.

Ejendommen
Den Collinske Gaard ligger lidt trukket tilbage fra Amaligade med private parkeringspladser foran ejendommen. Den er opført i 1752 og har en charmerende brostensbelagt gård til bagsiden. H. C. Andersen har haft sin gang i ejendommen.

Lejligheden
Sjælden udbudt herskabslejlighed på én af byens allerbedste adresser, med privat parkeringsplads. Fra den herskabelige trappeopgang træder du ind i fordelingsentre med garderobeplads. Herfra er der adgang til lejlighedens store køkken/alrum med flotte stuklofter, kig til den hyggelige fællesgård og med aftensol. Der er to store rummelige og højloftede stuer med ialt 7 vinduesfag. Stuerne er adskilt af franske døre og den ene har smuk pejs. Den private afdeling af lejligheden består af lille mellemgang med brusebadeværelse og 2 gode værelser vendt mod gården. Flotte fyldingsdøre, stuklofter, høje paneler og flot sildebensparket.

Book en fremvisning af Amaliegade 9, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.