Worsaaesvej 12B, 1972 Frederiksberg C

Kontant
11.500.000
Udbetaling
575.000
Ejerudgift/md.
6.281
Varme/md.
1.841
Kvadratmeter
221
Værelser
7
Energimærke
D
Byggeår
1911

Eget baghus med stor tagterrasse

Kvarteret
Centralt beliggende ejendom på det indre Frederiksberg, roligt tilbagetrukket og tæt på Søerne, Forum med Metro og kun få minutter til City.

Ejendommen
Et fantastisk baghus der er en del af en veldrevet ejerforening bestående af forhus og dette baghus der fremstår med flot pudset facade og skifertag.

Lejligheden
En sjælden udbudt bolig i 3 plan med mange spændende indretningsmuligheder. Via den stille grønne fællesgård kommer du til denne unikke bolig der indeholder stueplan som er yderst velegnet til teenageafdeling med flere gode værelser og pænt brusebadeværelse samt bryggers med skabe og vaskesøjle. 1. salen er delt op i en køkkenafdeling med lækkert køkken i hvide elementer med spiseplads og alt i hårde hvidevarer. Derudover stuen, der både har en stor spiseafdeling og en opholdsafdeling med store panoramavinduer mod syd med grøn udsigt. Den øverste etage byder på repos med arbejdsplads og udgang til stor solrig tagterrasse med markise. Soveafdeling bestående af 2 gode værelser samt lækkert badeværelse med karbad, bruseniche og håndklædevarmer.

Book en fremvisning af Worsaaesvej 12B

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch