Klerkegade 2E, 1. tv., 1308 København K

Kontant
9.150.000
Udbetaling
460.000
Ejerudgift/md.
4.217
Varme/md.
1.275
Kvadratmeter
153
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1867

Salomons Palæ med stor altan og elevator

Kvarteret
Stille og alligevel centralt placeret kvarter midt i dronningens København. Kvarteret bærer præg af smukke gamle ejendomme. Der er kun få hundrede meter til Kongens Have til den ene side og Kastellet til den anden. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Salomons Palæ er opført af Frimurerordenen i 1868 og har ligeledes huset Musikkonservatoriet. Ejendommen er meget dominerende i gadebilledet, ikke mindst på grund af sit indgangsparti. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, elevator og stor grøn fællesgård.

Lejligheden
En helt unik liebhaverlejlighed med dobbelt lofthøjde og indskudt etage. Via elevatoren og den lyse venlige trappeopgang, træder du ind i lejlighedens store leverum, der består at et lækkert JKE-køkken i hvidt i åbent forbindelse til stor opholdsstue med dobbelt lofthøjde og skønt lysindfald. Bag ved stuen findes den private afdeling med 2 store soveværelser, begge med udgang til stor altan vendt mod ejendommens fællesgård. Derudover lækkert flisebadeværelse med vaskesøjle samt separat gæstetoilet. Fra entreen er der adgang til lejlighedens indskudte etage, der kan anvendes som stue, hvorfra der er kig ned til leverummet og til værelserne.

Book en fremvisning af Klerkegade 2E, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.