Nicolai Eigtveds Gade 36, st. tv., 1402 København K

Kontant:
8.600.000
Udbetaling:
430.000
Ejerudgift/md:
13.741
Varme/md:
2.008
Kvadratmeter:
241
Værelser:
5
Energimærke:
C
Byggeår:
2000

Uden bopælspligt direkte til kanalen.

KVARTERET: Attraktivt beliggende kvarter i det stille eksklusive hjørne af Christianshavn mod vandet og byen. Kun få minutters gang til Christianshavns Torv med indkøbsmuligheder og Metro. Såvel City som lufthavnen nås på ganske få minutter. En oase midt i den pulserende metropol.

EJENDOMMEN: Bebyggelsen er præmieret af Københavns Kulturfond som en moderne fortolkning af pakhusene nord for Knippelsbro. Ejendommen er opført i 2000 i let glas og kobber. Bygningen står om dagen som et elegant glashus, mens det om aftenen funkler med lys indefra, der spejler sig i vandet. Energimærke: C.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed uden bopælspligt og med god planløsning. Via den eksklusive trappeopgang med elevator og affaldsskakt, træder du ind i en unik, højloftet og moderne lejlighed indeholdende stor møblerbar hall med adgang til soveværelse med indbyggede garderobeskabe og flot badeværelse med loftspots, håndklædevarmer, gulvvarme og mosaiksten. Kæmpe opholdsstue med store vinduespartier direkte ud til kanalen og med kig til den Sorte Diamant. Kæmpemæssig spisestue med samme skønne udsigt og med adgang til stort lækkert spisekøkken med sorte elementer og alt i hårde hvidevarer. Lille mellemgang med stort karbadeværelse og med adgang til 2 store soveværelser. En helt igennem unik lejlighed, hvor der ikke er sparet på materialevalget.

Book en fremvisning af Nicolai Eigtveds Gade 36, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch