Frederiksgade 12, 4. tv., 1265 København K

Kontant
7.295.000
Udbetaling
365.000
Ejerudgift/md.
2.721
Varme/md.
958
Kvadratmeter
123
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1880

Øverst oppe med Marmorkirken som nabo

Kvarteret
Frederiksstaden er et yderst attraktivt kvarter, med Marmorkirken og Amalienborg som centrum. Kvarteret bærer præg af de mange store majestætiske ejendomme, og huser mange af de store københavnske turistattraktioner. Der er kun få minutters gang til såvel Kastellet som Kongens Have. Her bor du tæt på det pulserende byliv og alligevel stille og roligt.

Ejendommen
Markant og fredet ejendom fra 1880, der oprindeligt er tegnet på foranledning af finansfyrsten C.F. Tietgen, der ligeledes har foranlediget Marmorkirken opført. Ejendommen har skifertag og pudset facade. Pæn præsentabel trappeopgang med dørtelefon. Hyggelig lille gård med cykelparkering samt depotrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
En særdeles veldisponeret lejlighed på fantastisk adresse. Fra den herskabelige trappeopgang træder man ind i lejlighedens fordelingsentré. Herfra er der adgang til lejlighedens to store stuer ensuite med højt til loftet og en fantastisk udsigt til Marmorkirken. Fra entréen er der ligeledes adgang til lejlighedens soveværelse med specieltdesignede skabe, og en unik udsigt over byens tage. Herudover er der to børneværelser, der gør denne lejlighed ideel til børnefamilien eller familien der bare vil have plads. Nyt lækkert køkken i hvidt med eksklusive hårde hvidevarer. Lyst og enkelt brusebadeværelse beklædt i hvide fliser. Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt sildebensparket,, radiatorskjulere, koblede vinduer og mange smukke detaljer. En perle midt i dronningens København.

Book en fremvisning af Frederiksgade 12, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch