Frederiksberg Alle 14, 4. th., 1820 Frederiksberg C

Kontant
5.650.000
Udbetaling
285.000
Ejerudgift/md.
4.590
Varme/md.
649
Kvadratmeter
130
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1890

Penthouselejlighed med fantastisk kig ned ad Frederiksberg Allé

Kvarteret
Én af Frederiksbergs mest mondæne og eftertragtede adresser. Allén behøver næppe en præsentation. Hele danmarks Champs Elysée med sine hyggelige cafeer, og allé-træer. Frederiksberg Have er på hundrede meter væk og indkøbene klares på Gammel Kongevej.

Ejendommen
Fantastisk smuk og klassisk gulstensejendom med flot murstensfacade og skifertag. Ejendommen der er opført i 1890 har dørtelefon, kabel-TV, hyggelig grøn fællesgård, parkeringspladser foran ejendommen og kælderrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
Super skøn lejlighed på toppen af Frederiksberg med et sjældsent kig ned ad Frederikjsberg Allé og med mange indretningsmuligheder. Flot klassisk trappeopgang fører dig til denne skønne lejlighed. Lejligheden indeholder fordelingsgang med adgang til alle boligens rum. Pænt og rummeligt børne-/arbejdsværelse mod lille stikvej . Stort flot køkken-/alrum mod gårdsiden med stor spiseplads og morgensol. Kæmpe opholdsstue med spiseafsnit og opholdsafsnit. Rummeligt flisebadeværelse med kar og separat bruseniche samt vaskemaskine. For enden af gangen findes stort soveværelse med den skønne udsigt ned ad Frederiksberg Allé. Lejligheden fremtræder pæn overalt med flotte parketgulve, synligt bindingsværk, koblede vinduer, ovenlysvinduer og fyldingsdøre.

Book en fremvisning af Frederiksberg Alle 14, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch