Frederiksvej 8, 1. tv., 2000 Frederiksberg

Kontant
4.250.000
Udbetaling
215.000
Ejerudgift/md.
3.641
Varme/md.
585
Kvadratmeter
74
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1885 / 1962

Det berømte stenkast fra Frederiksberg Have

Kvarteret
Her bor du på én af de allerbedste adresser på Frederiksberg. Du har bydelens grønne oase, Frederiksberg Have, som nabo. Søndermarken og Zoo er lige om hjørnet og skal du handle ind, er turen til Gammel Kongevej ikke lang. Her finder du også stort udvalg af hyggelige hæng-ud-steder.

Ejendommen
En stenkast nede af denne idylliske vej, finder du denne smukke ejendom fra 1885. Den lyser straks op med sin flotte pudset facade. Bagved ejendommen finder du en lille hyggelig have med græs. Her finder du også plads til den tohjulede. Kæderrum til alle og kabel-TV, når du skal underholdes.

Lejligheden
Allerede på første sal i den flotte trappeopgang, når du indgangsdøren til denne hyggelige Frederiksberglejlighed, som er en fantastisk delelejlighed, hvis du ikke ønsker at være alene om den. Der er nemlig selvstændig indgang fra entreen til alle 3 rum, der også kan anvendes som 2 stuer ensuite og et soveværelse mod den grønne fællesgård. Der er flotte fyldingsdøre mellem alle de store rum. Det flotte badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine er beklædt med flotte mosaiksten og har vinduer mod haven. Når maden skal tilberedes foregår det i det hvide elementkøkken, der også har kig til ejendommens have. Vil du også indtage maden her, er der plads til en lille spiseplads. Hele lejligheden oser af "Gamle dage" med stuklofter, bræddegulve og fyldingsdøre.

Book en fremvisning af Frederiksvej 8, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch