Strandgade 28, 2., 1401 København K

Kontant
11.900.000
Udbetaling
595.000
Ejerudgift/md.
7.217
Varme/md.
2.013
Kvadratmeter
225
Værelser
6
Energimærke
Fredet
Byggeår
1630

Totalrenoveret charme i 2 plan med skøn udsigt

Kvarteret
Er du til Christianshavns charmne, vil du bo centralt og vil du hurtigt kunne komme ind og nyde byens pulserende liv, så er dette lige stedet for dig. Lige om hjørnet finder du kanalerne og Christianshavns Torv med Metro og gode indkøbsmuligheder. Det bliver ikke bedre.

Ejendommen
Smuk murstensejendom som er opført i 1630. Ejendommen fremstår med tegltag, forsatsvinduer, flot indgangsparti med smukt trappeforløb og generelt med alle de gamle detaljer velbevaret. Derudover finder du én af de smukkeste gårdhaver på Christianshavn.

Lejligheden
En sjælden udbudt liebhaverlejlighed i 2 plan med hems. En størrelse som der ikke er mange af i området. Straks du kommer ind i ejendommen, fornemmer du at denne ejendom er én af de ældste på Christianshavn. Lejligheden, der ligger øverst oppe, er for nyligt gennemrenoveret. Renoveringen er naturligvis foretaget med sans for bevarelse af alle de gamle fortræffeligheder og har stadig givet plads til et stort lækkert køkken med alle moderne bekvemmeligheder og med den skønneste udsigt til Vor Frelsers Kirketårn. Derudover stort lækkert flisebadeværelse og gæstetoilet. Lejligheden byder på flere stuer, herunder den store stue på det øverste plan med loft til kip og synlige bjælker. Der er ligeledes indlagt stor hems. En perle der absolut skal opleves.

Book en fremvisning af Strandgade 28, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch