Holsteinsgade 49, st. th., 2100 København Ø

Kontant
5.650.000
Udbetaling
00
Ejerudgift/md.
5.511
Kvadratmeter
151
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1904

Lys, lækker og højloftet hjørnelejlighed med pænt gårdmiljø

Kvarteret
Holsteinsgade ligger centralt på Østerbro, så du har kun ti minutter på cykel til Kongens Nytorv. Der er gåafstand til Nordre Frihavnsgades indkøbsmuligheder, og du kan nemt tage dine løbeture rundt om Søerne eller på Kastellet. Den ligger tæt på Nordhavn med bademuligheder i havet. Derudover kommer metroen ved Østerport og Fælledparken.

Ejendommen
Velholdt klassisk og smuk Østerbro-ejendom fra 1904 med dejligt grønt gårdmiljø. Ejendommen tilbyder fjernvarme, dørtelefon og eget kælderrum via intern trappe i stuen samt loftrum. Andelsboligforeningen er sund og veldrevet. Der bliver afdraget på lånet og belåningen er under 10 % af ejendommens værdi. Der er mulighed for YouSee-TV for kr. 180 pr. mdr. og Internet 100/100 til kr. 100 pr. mdr.

Lejligheden
Veludnyttet, indflytningsklar og veldisponeret lejlighed med over 4 meter til loftet. Fin entré med masser af opbevaringsmulighed. På venstre hånd finder du et værelse som pt. er lavet om til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert badeværelse fra 2017. Badeværelset er stilrent med separat brus, vindue og væghængt toilet. Skønt spisekøkken fra 2017 med hyggelig spisekrog mod vinduet til gården. Trækøkkenet har en lækker bordplade og et fantastisk komfur samt stor hjørnestue. To skønne soveværelser, hvor det er muligt at lave en ekstra væg + indsætte døre, så det bagerste værelse får selvstændig indgang. Fra hjørnestuen er der 3 trin op til lejlighedens sidste rum. Dette rum kan bruges til både kontor og soveværelse. Kom og oplev denne gode andelsbolig med sund økonomi.

Book en fremvisning af Holsteinsgade 49, st. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.