Margretheholmsvej 62, 4. tv., 1432 København K

Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Ejerudgift/md.
2.775
Varme/md.
350
Kvadratmeter
88
Værelser
3
Energimærke
A2015
Byggeår
2014

Vandudsigt & solrig altan på 12 m2 - P-plads tilkøb muligt

Kvarteret
Unik beliggenhed på skønne Margretheholm på Refshaleøen lige ved den idylliske Lynetten Havn. Her er minimal trafik, store grønne arealer og masser af vand med kanalerne og det åbent hav. Med den nye cykelbro er du blot 10 minutter på cykel til Kongens Nytorv. Amager Bakken (skiløb) åbner til efteråret. Amager Strandpark er lige om hjørnet og det samme er historiske Christianshavn. 9A kører hver 7 min til byen, der også kan nås med havnebussen. Kvarteret er under rivende udvikling og Noma 2.0 er lige åbnet. Den nye restaurant ligger i et 80 meter langt Søminedepot fra 1921, der er blevet grundigt og nænsomt restaureret. Så hvem ved? hvad bliver det næste der åbner i området ?

Ejendommen
Ejendommen med elevator er opført i 2014 og stod klar til indflytning i 2015. Den er tegnet af arkitekterne fra Vandkunsten. I selve lejligheden er der ventilationsanlæg der renser og stabiliserer luftfugtigheden til gavn for indeklimaet. Solceller leverer strøm til fællesarealer og begrænser driftsudgifter. Ejerforeningen består af 6 blokke og er døbt "Udsigten". P-pladser i stueplan (tilkøb) ellers gratis P-pladser på vejen. Mulighed for leje af fælleslokale med plads til 30-40 personer (leje) og legeplads. Fibernet er indlagt til internet/TV. Internet/TV er individuelt. Udlejning er tilladt, forældrekøb er tilladt og husdyr skal registreres. Mulighed for tilkøb af P-plads til kr. 350.000

Lejligheden
Lejligheden ligger på super godt i ejendommen, men den helt rigtige udsigt over lystbådehavnen og Københavns gamle bydel. En udsigt du aldrig bliver træt af. Via elevatoren ankommer du til en entré med skabe. Et lækkert badeværelse med gulvvarme, flotte klinker og væghængt toilet. Der er separat brus og vaskemaskine & tørretumbler. Fantastisk køkken/alrum som er lejligheden hjerte i forbindelse med stuen. Både fra køkkenet, spisebordet og stuen er der fri udsigt til Københavns tage. Direkte udgang til stor altan på 12 m2 med god plads til grillen og havemøbler. Bemærk det er en af de store altaner i bebyggelsen. 2 skønne soveværelse som ligger i hver sin ende af lejligheden. Begge har masser af lys og udsigt… og begge har vandudsigt, hvad mere kan man ønske sig.

Hvis du kan li vand og udsigt, så book en fremvisning med det samme !

Book en fremvisning af Margretheholmsvej 62, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.