Nyhavn 16, 3., 1051 København K

Kontant
12.500.000
Udbetaling
625.000
Ejerudgift/md.
9.983
Varme/md.
1.550
Kvadratmeter
210
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1770 / 1807

Drømmer du om billedskøn udsigt til Nyhavn? Så er denne enestående lejlighed lige noget for dig

Kvarteret
Nyhavn behøver vel næppe den store præsentation. Havnen blev bygget for købmænd og folk, der tjente på søen. Efterhånden flyttede borgerskabet dog ind og i dag fremstår den idylliske havn nærmest som et varemærke for København. Der er naturligvis et kæmpe udbud af caféer og restauranter og den centrale beliggenhed gør, at så godt som alle de andre seværdigheder i Frederiksstaden, kan nås på få minutter.

Ejendommen
Nyhavn nr. 16, er opført i 1770 med kig over til det liv og den fortryllende stemning, som kendetegner Nyhavn. Herfra går man videre op af den fine trappe med indgang til een lejlighed per etage. Den brostensbelagte gård giver endvidere mulighed for parkering for ejendommens beboere. Der er 4 pladser i dagtimerne og 7 pladser om aftenen og i weekenden - efter "først til mølle" princippet. Ejendommen har dørtelefon med video, kabel-tv, pulterrum til hver enkelt lejlighed. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Lejligheden
Trappeopgangen, som du finder fra gårdsiden, fører dig til dette "hus" på toppen af Nyhavn. Lejligheden indeholder åben entre med masser af garderobeplads, kæmpe stue med 2 franske altaner og kig til lejlighedens øverste plan. Fra stuen er der adgang til flot kvalitetskøkken i grå med alt i hårde hvidevarer. Via mellemgang er der adgang til stort soveværelse med fantastisk udsigt over Nyhavns solside. Det samme gør sig gældende for 2 gode rummelige værelser i den anden ende af gangen. Alle værelser har masser af indbyggede garderobeskabe. Derudover 2 lækre flisebeklædte brusebadeværelser, det ene med opmuret bruseniche og det andet med vaskemaskine og tørretumbler. Fra den store stue er der muret trappe til lejlighedens øverste plan, som er en stor stue med loft til kip, synlige loftsbjælker, fantastisk kig til Nyhavn på den ene side og den smukke gård til den anden. Her er tale om en unik liebhaverlejlighed fyldt af finesser, som de fleste kun drømmer om.

Book en fremvisning af Nyhavn 16, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch