Luftmarinegade 12, 1432 København K

Kontant
4.750.000
Udbetaling
240.000
Ejerudgift/md.
4.096
Varme/md.
500
Kvadratmeter
110
Værelser
5
Energimærke
A1
Byggeår
2014

Fantastisk rækkehus med 2 terrasser

Kvarteret
Unik beliggenhed på skønne Margretheholm på Refshaleøen lige ved den idylliske Lynetten Havn. Her er minimal trafik, store grønne arealer og masser af vand med kanalerne og det åbent hav. Med den nye cykelbro er du blot 10 minutter på cykel til Kongens Nytorv. Amager Bakken (skiløb) åbner til efteråret. Amager Strandpark er lige om hjørnet og det samme er historiske Christianshavn. 9A kører hver 7 min til byen, der også kan nås med havnebussen. Kvarteret er under rivende udvikling og Noma 2.0 er lige åbnet. Området er super børnevenligt og der er

Rækkehuset
2 fantastiske terrasse byder dig velkommen hjem til dette rækkehus på Margretheholmen. Der er stor fokus på sociale tiltag som Sankt Hans, Fastelavn og Halloween. Det giver en hyggelig stemning og landsby stemning. Rækkehuset er i 3 plan og er tegnet af arkitektstuen ” Vandkunsten” Stueplan: Stor lækker træterrasse med masser af sol og direkte udgang fra Spisekøkkenet. Rummelig entré med god plads til overtøj, samt stort badeværelse med separat brus og mulighed for vaskesøjle. 1. salen indeholder stor åben lys stue med fritlagt trappeopgang. Derudover er der fransk altan med udsigt og godt børneværelse. 2. salen rummer 2 rigtig gode lyse værelser og ovenlys en trapperummet.
Hele huset fremstår med flotte lyse gulve og med et fantastisk lysindfald og fine skæve detaljer i form af opbygning af vægge med unikke gamle vinduespartier.

Book en fremvisning af Luftmarinegade 12

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.